Aggiez.nl
Image default
Management

De startende ondernemer en het business plan

Wij maken voor u uw ondernemingsplan op maat mocht uw bank of makelaar daar om vragen.

Een academisch uitgewerkt ondernemingsplan met de financiele paragraaf is wat u verkrijgt.

Bovendien bieden we u begeleiding gedurende het financieringsverloop.

We stellen een marktonderzoek, SWOT-analyse, confrontatiematrix, concurrentie- analyse en balansen en exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen op en geven u ook advies gedurende het traject. In het plan worden de verwachte omzetten berekend met openbaar toegankelijke statistieken zodat het voor de financier duidelijk is dat deze prognoses haalbaar zijn. Zodoende scoren we op elk punt bij de financier of makelaar.

Als er geen spaartegoeden zijn om in te zetten als zekerheid voor de financier, omdat de bank 25% vereist op de beginbalans, dan is het wel nog steeds mogelijk om het ondernemersplan in te dienen bij microkredietinstelling Qredits, kleinschalige financieringskantoren of inevsteerders. Wij bieden begeleiding richting financiering voor de starter en ook voor ondernemers die voor een overname staan.

Van de meeste financierders in Nederland kennen wij de wensen en wat zij vermeld willen zien in het bedrijfsplan. Voor makelaars schrijven wij in opdracht van de client een ondernemingsplan met bijna altijd succes. Vertrouw op onze expertise, met ons ondernemingsplan kan vrijwel altijd het gedroomde pand of stuk grond worden gekocht of gehuurd.

We bieden ook ook fiscaal- en bedrijfsadvies zodat de startende ondernemer het juiste gereedschap en kennis verkrijgt om succesvol verder te ondernemen. Mede daardoor kan hij makkelijk de informatie ordenen welke hij krijgt te verwerken zodat hij niet alles op hoeft te zoeken. Deze tijdsbesparing kan hij gebruiken om slimmer te ondernemen. Schakel ook onze expertise en netwerk in en contacteer ons direct.

We kunnen het complete bedrijfsplan snel opleveren en wel binnen 7 dagen.

Check onze website voor meer informatie of bel ons op: 070-2210374 (09:00- 18:00 uur)

U kunt ons e-mailen op: info@bedrijfsplan-schrijven.nl

U bent welkom op ons kantoor op afspraak.

www.bedrijfsplan-schrijven.nl

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl