Aggiez.nl
Image default
Management

Business management and entrepreneurship

Gedijen met een uitdagende en lonende carrière als ondernemer.

 

De tweejarige Business – Management en Ondernemerschap Ontario College Diploma programma biedt u de kennis en vaardigheden voor een succesvolle carrière in het management of eigendom van een kleine of middelgrote onderneming.

 

Dit programma heeft een sterke focus op zakelijke trends, het ontwikkelen van een ondernemende mentaliteit, en innovatie in een digitale economie. Het moedigt uw creativiteit, strategisch denken en originaliteit aan, terwijl u de vaardigheden cultiveert om een klein bedrijf op te starten en te leiden.

 

Ontdek uw talenten en creativiteit door middel van hands-on projecten die kunnen worden aangepast aan uw interesses. Leer over bedrijfsconcepten en hoe je:

 

een goed bedrijfsidee ontwikkelt

een bedrijfsmodel creëert

uw bedrijf te valideren door marktonderzoek

mensen en middelen beheert

financiële informatie begrijpt

de aandacht van klanten trekken en verkopen

een digitale aanwezigheid creëren

een bedrijf lanceren

Creëer een start-up idee dat je ontwikkelt en verbetert gedurende het programma. Voltooi meerdere team-based projecten, waaronder het creëren van een online winkel, evenals de presentatie van een uitgebreid business plan.

 

Onze campus is de ideale plek voor een ondernemer. Programma faculteit zijn ondernemers en bedrijfseigenaren die blijven op de hoogte van trends in hun specialisatiegebieden. Je hebt toegang tot het Discovery, Applied Research and Entrepreneurship (DARE) District en ons ondernemerschap- en innovatiecentrum. Activiteiten zoals de AC Market, B-ME Grill en Wolves Den bieden je de mogelijkheid om praktijkgericht en ervaringsgericht te leren. Je profiteert van ons partnerschap met Shopify, dat gratis toegang biedt tot een e-commerceplatform van wereldklasse om tijdens je studie je bedrijf op te zetten en te lanceren.

 

Studenten hebben ook de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen door middel van een betaalde coöperatieve onderwijs (co-op) werktermijn (zie Aanvullende informatie voor meer details). Houd er rekening mee dat plaatsen in de co-op versie van het programma zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Na het afstuderen, bent u klaar voor een verscheidenheid aan loopbaantrajecten. U kunt een bedrijf starten, een bestaand bedrijf beheren, uw opleiding voortzetten of een carrière vinden in:

 

eCommerce

marketing

digitale marketing

visuele merchandising

winkel planning

professionele verkoop

sociale media

marketingonderzoek

inkoop

detailhandel

klantenservice en management

OPMERKING: Studenten voltooien niveau 01 en 02 in jaar één, gevolgd door een verplichte pauze van een semester, en voltooien vervolgens niveau 03 en 04 in jaar twee. Zie Aanvullende informatie voor meer informatie over de programma progressie.

 

SUCCESFACTOREN

Dit programma is zeer geschikt voor studenten die:

 

Hun lot willen bepalen en een klein tot middelgroot bedrijf willen starten.

Zijn geïnteresseerd in het benutten van hun ondernemersgeest om een bestaand bedrijf te beheren.

Leren in een omgeving die het genereren van nieuwe ideeën aanmoedigt.

Streven ernaar om strategische denkers te worden en betere manieren te vinden om dingen te doen.

Krijgen de klus geklaard door proactief te zijn.

Zijn geïnteresseerd om deel uit te maken van een gelijkgestemde groep studenten en docenten die hen helpt hun doelen te bereiken.

 

Toelating tot de universiteit

Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig. Aanvragers met een OSSD met senior Engels en / of wiskunde cursussen op het basisniveau, of met Workplace of Open cursussen, zullen worden getest om te bepalen of zij in aanmerking komen voor toelating; OF

Academic and Career Entrance (ACE)-certificaat; OF

General Educational Development (GED)-certificaat; OF

Volwassen student status (19 jaar of ouder en zonder een middelbare school diploma aan het begin van het programma). Toelaatbaarheid kan worden bepaald door academische prestatie testen waarvoor een vergoeding van $ 50 (onder voorbehoud van wijziging) in rekening gebracht.

 

Programma Voorwaarden

Engels, graad 12 (ENG4C of gelijkwaardig).

Wiskunde, graad 11 (MBF3C of gelijkwaardig).

Kandidaten met internationale diploma’s moeten bewijzen dat ze voldoen aan de vakspecifieke eisen hierboven vermeld en kunnen gevraagd worden om een bewijs van taalvaardigheid te leveren. Binnenlandse aanvragers met internationale afschriften moeten worden beoordeeld via de International Credential Assessment Service of Canada (ICAS) of World Education Services (WES).

IELTS-International English Language Testing Service (Academic) Totale band van 6,0 met een minimum van 5,5 in elke band; OF TOEFL-Internet-based (iBT) Totale band van 80, met een minimum van 20 in elk onderdeel: Lezen 20; Luisteren 20; Spreken 20; Schrijven 20.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/