Aggiez.nl
Image default
Huishoudelijk

De schoonmaakmiddel essentials voor bij jouw thuis!

Schoonmaakmiddelen kopen is misschien niet het spannendste deel van het inrichten van een nieuw huis, maar het is wel essentieel voor uw levenskwaliteit, en een goede grote schoonmaak is een stuk eenvoudiger als u de juiste benodigdheden bij de hand heeft. Hier is een handige lijst met must-haves die ervoor zorgen dat u klaar bent om elke puinhoop aan te pakken, groot of klein.

 

Schoonmaakchecklist om het huis schoon te houden

 1. Sponsjes
 2. Schoonmaakborstel
 3. Stofzuiger Uw stofzuiger is uw ultieme wapen om snel op te ruimen en stof op afstand te houden. Denk bij het bepalen van een stofzuiger aan uw ruimte en behoeften. Als u weinig bergruimte hebt, kunt u een snoerloze steelstofzuiger overwegen die u makkelijk achter een deur kunt ophangen. Als u in een kleine ruimte bent, zijn er kleine handstofzuigers die ideaal zijn om morserijen op te zuigen.
 4. Dweil
 5. Emmers
 6. Schoonmaakflacon Wanneer u schoonmaakmiddelen gelijkmatig wilt verdelen, is een gewone waterfles niet voldoende. Investeer in een paar glazen sprayflacons en je hebt altijd een makkelijke manier om een schoonmaakronde te beginnen. Koop een rol schilderstape en een stift om snel en gemakkelijk te verwijderen labels voor je flessen te maken, zodat jij en je huisgenoten altijd weten naar welk schoonmaakmiddel ze grijpen.
 7.  
 8. Stofvod
 9. Afwasborstel
 10. Handschoenen Schoonmaakvloeistoffen, heet water en zeepresten kunnen hard zijn voor uw handen, dus zorg ervoor dat u ze beschermt. Investeer in een paar stevige rubberen handschoenen waarmee u de rommeligere schoonmaakwerkzaamheden in huis met vertrouwen kunt aanpakken. Zoek een set met een gestructureerd oppervlak, zodat u een goede grip hebt op uw borstels en ander gereedschap.
 11. Droogdoeken
 12. Vaatwasmiddel
 13. Wasmiddel
 14. Poetspapier
 15. Toiletborstel
 16. Poetsmiddelen
 17. Poetsdoekjes

 

Essentiële poetsmiddelen voor thuis

–          Poetsmiddelen voor tegels

–          Glassex

–          Poetsmiddel voor RVS

–          Poetsmiddel voor porselein en marmer

–          Allesreiniger

–          Bleek

–          Gootsteenontstopper

–          Wc-eend

–          Handzeep

–          Desinfecterende handgel

–          Desinfectiemiddel

–          Afwastabletten

–          Vaatwasserzout

–          BBQ en oven cleaner

 

 

 

https://omnimar.nl/17-poetspapier