Aggiez.nl
Image default
Huishoudelijk

Wasmiddel online bestellen bij Klok

Je wasmiddel eenvoudig online bestellen

Online aankopen groeien. Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van online shoppen en geef ze gelijk. Het is super handig, het kan altijd en je kunt er vaak ook nog eens geld mee besparen. Op Google hoef je alleen maar het productnaam in te typen, en je vindt tientallen aanbieders die het product kunnen bezorgen. Online shoppen is vooral groot geworden met elektronische consumenten aankopen, witgoed en accessoires. Maar tegenwoordig groeit ook het online boodschappen enorm. Onderdeel van de boodschappen zijn ook was producten, zepen en wasmiddelen. Goed om te weten dus dat je tegenwoordig ook je wasmiddel (poeder en vloeibaar) online kunt bestellen bij Klok-eco.nl!

Kies bewust. Kies ecologisch wassen

Bij Klok draait alles om bewust schoonmaken en wassen. In de afgelopen 100 jaar heeft Klok altijd het doel gehad om zo milieuvriendelijk mogelijk zeep te fabriceren dat de natuur zo min mogelijk schaadt. Traditionele schoonmaakproducten bevatten namelijk veel chemische toevoegingen die slecht afbreekbaar zijn in water. Het vervuilt ons ecosysteem en dat is nadelig voor flora en fauna. Klok maakt natuurlijke schoonmaakproducten zonder toevoegingen van kleur- en parfumstoffen. Hierdoor zijn onze producten vele malen beter voor het milieu en hebben daarom ook de keurmerk van ecologisch wasmiddel!

Wat zijn de voordelen van neutrale wasmiddelen?

Neutrale wasmiddelen zoals Klok neutral color en wit wasmiddel zijn volledig vrij van parabenen. Desondanks zorgen ze voor een stralende schone was met een frissen geur. Hoe dat kan? Onze speciale formule bevat de juiste bestandsdelen om hardnekkige vlekken alsnog te verwijderen en dat op een lage wastemperatuur van slechts 30 graden. De producten van Klok voldoen aan 2 strenge keurmerken. Dat zijn het EU ecolabel en het Asthma Nordic label. Het EU ecolabel

De producten van Klok zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Dit product biedt je een verantwoord milieuvriendelijk product mét kwaliteitsgarantie.

Asthma Nordic label

Waspoeders, zeep en anders eco schoonmaak middelen met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die met name aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden. Maar het is ook bedoeld voor consumenten die bewust die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Ons certificaat is te vinden op onze website, als bewijs voor onze goedkeuring. De volgende producten zijn voorzien van het keurmerk:

Bestel wasmiddel bij Klok-eco.nl met gratis verzending

Dus liever niet de deur uit, maar wel wasmiddelen en schoonmaakmiddelen nodig? Koop de producten van Klok nu handig en snel online en betaal veilig met iDeal of creditcard. Bij besteding van €30,- is de verzending helemaal gratis. We zijn benieuwd naar je eerste ervaringen met Klok eco producten. Deel je mening op onze website of social media en tag ons via @klokeco.nl

https://www.klok-eco.nl