Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

De letselschade specialist in Nederland

Verkeersongevallen

Het leven kan een flinke ommezwaai maken als u te maken krijgt met een verkeersongeval. Na vele pogingen van de overheid om het aantal verkeersongelukken te minderen, blijft het aantal (dodelijke) verkeersongelukken nog steeds te hoog. Iedere verkeersongeluk is er één te veel, maar onvermijdelijk is het helaas nooit. Maar wanneer u een ongeluk meemaakt dan is het natuurlijke als eerste van belang dat u goed behartigd wordt in uw belangen en schadeverzekering. Schallenberg Letselschade is al jarenlang specialist in het opkomen van de belangen van mensen die fysieke en emotionele schade hebben opgeladen door een verkeersongeluk. Dat kan zijn een val de fiets of scooter door een aanrijding, achterop aangereden door een auto terwijl u in een auto zat (whiplash letselschade), als voetganger of simpelweg door een aanrijding met een andere voertuig. Wat wij heel belangrijk vinden is dat u allereerst de juiste zorg krijgt die u nodig heeft. De financiële consequenties kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten, want gaan kosteloos al jouw schade verhalen op de aansprakelijke partij.

Letselschade door beroepsziekte

Niet alleen verkeersongelukken, maar ook ongelukken op de werkvloer of beroepsziektes worden gezien als letselschade. Wellicht laat uw werkgever u veel te veel werk doen of te zwaar werk doen, waardoor deze de zorgplicht schendt. Maar ook langdurig in contact staan met gevaarlijke stoffen of simpelweg heel veel stress waardoor u mogelijk in een burnout terecht komt zijn letselschade. Deze schade kunt u verhalen op uw werkgever, wanneer hier ook een onderbouwt verhaal ten grondslag ligt. Ons team staat u kosteloos bij!

Letselschade door aanval van een (huis)dier

Het komt nog regelmatig voor dat eigenaren van huisdieren niet de juiste maatregelen treffen om hun huisdier in toom te houden. Daarom is de eigenaar van bijvoorbeeld een hond verantwoordelijk als deze een andere persoon bijt. Huisdier bezitters moeten begrijpen dat als iemand slachtoffer wordt van een agressieve aanval van een huisdier, hij of zij verantwoordelijk is voor de schade. Ook al is het baasje niet te verwijten. Een hondenbeet kan overigens best ingrijpend zijn en zorgen voor trauma’s en medische kosten – zoals het moeten nemen van prikken.

Letsel in het buitenland

Lekker op vakantie en dan gebeurd het… een letselschade door toedoen van een ander. Hoe zit dat? Helaas is het dan wat complexer dan als het hier in Nederland zou gebeuren. Je hebt namelijk te maken met een ander rechtssysteem en je bent dus ook onderhevig aan de regels in dat land. De veiligste manier om dan op vakantie te gaan is via een Nederlandse reisorganisatie. Je kunt dan zonder taalbarrière aankloppen bij die organisatie die je kan ondersteunen met een goede jurist uit dat land.

Wij helpen je snel met je schadeclaim

Het proces van gelijk krijgen in een letselschade zaak kan best lang duren. Daarom zeggen we ook altijd dat je zo snel mogelijk na een ongeval ons moet inschakelen. Dan is de informatie nog vers en kunnen wij ook in een vroeg stadium jou beter helpen. Als je ons inschakelt om je schadeclaim te claimen, dan profiteer je altijd van snelle service en persoonlijke aandacht voor jouw zaak. Wij willen namelijk dat je zo snel mogelijk weer terug kunt gaan naar je oude leven.

Gratis juridische hulp bij letselschade

Voordelen om te kiezen voor Schallenberg Letselschade:

  • Wij gaan voor maximale schadevergoeding
  • Ervaren letselspecialisten aangesloten bij NIVRE
  • Tientallen recensies van tevreden klanten in Google
  • No-nonsense mentaliteit en geen verborgen kosten
  • Landelijk werkzaam en bereikbaar

Ons team van letselschade juristen leggen u haarfijn uit wat u kunt verwachten van het proces. Heb je te maken met directe kosten? Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk voorschotten ontvangen zodat u bijvoorbeeld uw medische kosten kunt betalen. Zo creëren we rust, zodat u zich kunt richten op je herstel.

https://schallenberg-letselschade.nl