Aggiez.nl
Image default
Muziek

Online opgeleid worden tot een ware drummer

Je hebt nu al een aantal jaar drumles bij een muziekschool bij jou in de buurt, maar begint steeds meer moeite te krijgen met het inplannen van de wekelijkse les. Je planning wordt voller en de vaste dag waarop je les hebt, wordt steeds vaker in beslag genomen door studie of afspraken met vrienden. Hoewel je ook minder tijd hebt om te oefenen, vind je het zonde om al je energie, tijd en moeite op te geven nu je al zover gekomen bent. Online Drumles heeft daarom misschien wel dé oplossing voor jouw probleem, namelijk online muziekles! Waar je maar wil en wanneer je maar wil, kun je lekker even drummen om je energie kwijt te kunnen.

Onze online muziekschool biedt voor iedereen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op het gebied van drummen. Wij hebben voor elk niveau oefeningen om de drumvaardigheden te verbeteren en uit te breiden. Je hoeft voor ons geen professional te zijn om goed te kunnen drummen, want oefening baart kunst. Wij leren drummen op alle coole ritmes en truckjes die je uit je drumstel kunt halen. Op die manier ben je al snel bekend met veel voorkomende deuntjes en kun je binnen de kortste keren je grootste voorbeelden naspelen! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij kunnen je lessen op maat bieden en weten precies waar je aan toe bent.

De drumabonnementen worden al aangeboden vanaf zes maanden, waarbij je ook nog eens een elektrisch drumstel kan huren. Ideaal wanneer je met meerdere mensen in huis woont en niemand wil storen wanneer jij moeilijke tunes aan het oefenen bent. Zie jij online drumles al helemaal zitten? Wacht dan niet langer en probeer de eerste veertien dagen gratis! Wie weet, heb jij je nieuwe roeping door onze online muzieklessen gevonden.

https://www.onlinedrumles.nl/