Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Paardencoaching en spoor 2 re-integratie

Horses & Coaches is een bureau actief in paardencoaching, voor loopbaanadvisering, loopbaanbegeleiding en spoor 2 re-integratie.

Horses & Coaching is een plek voor mensen die zich, door zich te bezinnen op hun werk of leven, even willen voeden en laven. Om vervolgens weer verder te gaan met hun dagelijks bestaan. Rijker, meer ontspannen en geïnspireerd.

Joep Herni, loopbaanadviseur, re-integratiedeskundige en vertrouwenspersoon is de man achter Horses & Coaching. Hij is gespecialiseerd in het diagnosticeren en begeleiden van mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) in staat zijn om met plezier en voldoening te functioneren, in hun werk of privéleven.

Loopbaanonderzoek

Het loopbaanonderzoek is een instrument om door middel van paardencoaching, gesprekken en schriftelijke tests inzicht te krijgen in je intellectuele vaardigheden, persoonlijkheid en interesses. De resultaten van het onderzoek worden getoetst aan de denkbeelden die je van jezelf al hebt. Voor een deel zullen de uitslagen je bevestigen. Voor een ander deel zullen ze je vragen verhelderen. Het loopbaanonderzoek kan heel goed op zichzelf staan, maar tevens de basis vormen voor een nadere reflectie op hoe je tot nu toe gestalte hebt gegeven aan opleiding en werk. Ook kan het onderdeel zijn van outplacement of spoor 2 re-integratie.

Horses & Coaches coacht mensen die willen terugkeren op de arbeidsmarkt én werkende die hun positie op de arbeidsmarkt willen verbeteren door groei binnen het bedrijf of juist daarbuiten. Wij geven mensen de ruimte hun talenten te ontwikkelen en doelgericht in te zetten om economische onafhankelijkheid te bevorderen en te waarborgen. Dat kan door middel van een loopbaanadviestraject, outplacement, paardencoaching of een spoor 2 re-integratietraject.

Bedrijven en uitkerende instanties die hun werknemers of klanten op waarde weten te schatten zijn bij ons aan het goede adres en voor vrouwen die zich zelf serieus nemen zijn wij een stevige partner in loopbaanontwikkeling.