Aggiez.nl
Image default
Woningen

Parket is de oplossing als uw huis in Oosterhout aan een nieuwe vloer toe is

Trekt u binnenkort in een nieuw huis, of bent u die oude vloerbedekking nu echt zat? Waarschijnlijk is een parketvloer het overwegen waard. Parket geeft een strak en fris uiterlijk en het voorkomt dat er stof en vuil in de woning blijft hangen. Deze vloeren zijn makkelijk schoon te maken en goed te combineren met geluidsdemping en vloerverwarming. Bij Rasenberg Parket uit Terheijden vindt u het beste parket in de omgeving Oosterhout en Breda. Dit familiebedrijf zorgt al jaren voor professioneel advies, de beste materialen en op maat gelegde parketvloeren. U kunt direct contact met hen opnemen of eerst een kijkje nemen op de website.  

Kies het materiaal en de stijl die bij u past

Met fraai parket voelt zich als snel thuis in uw woning in Oosterhout. Een vloer kan een uniek gevoel aan een ruimte geven en verschillende materialen en technieken hebben elk hun eigen voor- en nadelen te bieden. De traditionele parketvloer is van hout en dit wordt nog steeds veel gebruikt omdat het van zichzelf duurzaam, warm en dempend is. Bent u op zoek naar een geschikt materiaal voor in de keuken of badkamer, dan kunt u pvc of duoplanken overwegen. Deze hebben een watervaste laag waardoor ze beter tegen vocht kunnen. pvc is net als laminaat beschikbaar in veel verschillende kleuren die op hout of stenen lijken. Duoplanken hebben een toplaag van hout, waardoor ook duurdere houtsoorten betaalbaar worden. Ook het patroon waarin het parket gelegd wordt is erg bepalend voor de sfeer die de vloer creëert.

In de handen van een specialist

De familie Rasenberg biedt sinds tientallen jaren hun excellente service op het gebied van parket aan in Oosterhout. Dominique is een genie op het gebied van het leggen van de meest ingewikkelde patronen en een perfect aansluitende vloer. Hij komt persoonlijk het parket bij u leggen. Ook voor onderhoud van vloeren kunt u bij Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Breda, terecht.

https://rasenbergparket.nl/