Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Reserve sleutel laten bijmaken

Het is verstandig om bij slotenmaker Den Haag een reserve sleutel te laten bijmaken want je zal het zeker een keer nodig hebben. De reserve sleutel kun je bij vertrouwde buren of familie achterlaten en wanneer je eigen sleutels vergeet of kwijtraakt kun je de reserve sleutel gebruiken.

Iedereen vergeet wel een keer zijn of haar sleutels en reserve sleutel zal dan ook zeker van pas komen. Als je geen reserve sleutel hebt moet je slotenmaker Den Haag bellen om je binnen te laten wat je veel meer geld gaat kosten. Voor het voorrijden en openen van de deur betaal je minimaal 70 euro. Dit bedrag kan nog hoger oplopen wanneer er meerdere sloten op de deur zitten of wanneer er anti-inbraak sloten op de deur zitten.

Je kunt dus veel geld en moeite besparen door gewoon een reserve sleutel bij te laten maken door slotenmaker Den Haag. Het kost nog geen tientje om een paar reserve sleutels te laten maken. Zo kun je altijd de reserve sleutel ophalen als je eigen sleutels vergeet of kwijtraak. Je kun het ook ergens in de tuin verbergen in een nep steen bijvoorbeeld in plaats van het bij iemand achterlaten.

slotenmaker-den-haag.com/

slotenmaker-denhaag.nl/