Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Tips voor wc ontstoppen Breda

Handige tips en weetjes voor het ontstoppen van je wc vind je in dit artikel. Ontstoppingsdienst Breda helpt je bij het zelf wc ontstoppen Breda. Een eerste poging om een wc zelf te ontstoppen doe je met een plopper. Dit gereedschap met een houten steel en rubber uiteinde heeft al vele verstoppingen doen verdwijnen. Wanneer dit niet lukt kun je kokend heet water met soda en azijn door de afvoer spoelen. Maar let op, giet in het toilet heet water, geen kokend heet. Anders heb je kans dat het toilet kapot springt. In andere afvoeren mag wel kokend heet water.

Ontstoppingsveer voor wc ontstoppen Breda

Helaas nog geen resultaat te zien? Dan heb je te maken met een fikse verstopping. De laatste optie is het gebruik van een ontstoppingsveer. Een ontstoppingsveer is een metalen spiraal van een paar meter lang. De veer is flexibel en dun, waardoor het gemakkelijk door leidingen komt. Het is vooral proberen: het heen en neer bewegen van de veer. Maar ga vooral niet over op extra kracht.

Het gebruik van een ontstoppingsveer komt heel nauw: een kleine ruk aan de veer en het breekt. Een nieuwe verstopping is zo gemaakt. Hoe complexer de verstopping, hoe duurder het ook wordt. Veel huishoudens zien het daarom niet zitten om hier zelf een verstopping mee op te lossen. Dat is best logisch. Vraag je daarom eerst af of je wel zelf aan de slag wilt gaan met een ontstoppingsveer.

Alternatief voor verstopte wc

Wanneer je niet zelf wilt proberen om een verstopping op te lossen, is er een perfect alternatief. Er staan namelijk genoeg ontstoppingsdiensten voor je klaar om je verstopte wc te ontstoppen in Breda. Ontstoppingsbedrijf Breda is er zo één, maar ook Ontstoppingsdienst Breda. Dit zijn betrouwbare vakmannen die zeven dagen per week, 24 uur per dag, voor je bereikbaar zijn. Heeft het spoed? Geen paniek! De diensten zijn binnen een uur al onderweg.

https://www.ontstoppingsdienst-breda.nl/