Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Waarom een container huren bij de specialist van Hengelo

Container nodig in hengelo? Eenvoudig en snel geleverd bij u aan huis

Heeft u in hengelo een container nodig? De containerspecialist is u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alle soorten containers leveren voor scahppelijke prijzen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Lees hieronder verder.

Welke container kunt u huren?

Via onze website bieden wij verschillende soorten en maten containers voor schappelijke prijzen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gesloten container, een container met opslagruimte voor gereedschap of een container waarbij u afval kwijt wilt. De containers hebben worden in verschillende maten en volumes aangeboden. Via onze website kunt u alle containers bezichten door op een gewenste afbeeldinge te klikken. Ook kunt u hier alle details van de desbetreffende container lezen. Naast onze voorraad op onze website bieden wij meer, hiervoor dient u contact op te nemen met onze specialisten.

Welke container heeft u nodig?

Weet u niet precies wel container u nodig heeft? Neem telefonisch contact op met onze specialisten die u graag van dienst zijn. Wij vragen bijvoorbeeld waarvoor u de desbetreffende container voor nodig heeft, wanneer en hoe. Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij u een container bieden. Ook geven we een prijsindicatie van wat een container voor een bepaalde periode zou gaan kosten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Welke container huren?

Als je al hebt gekeken naar het huren van een afvalcontainer dan heb je waarschijnlijk gezien dat er ontzettend veel verschillende soorten containers zijn voor verschillende soorten afval. Het kan soms moeilijk zijn om te weten welke je dan precies moet hebben. Vandaar dat wij een kort overzichtje hebben gemaakt van de verschillende soorten containers.

De grofvuil container

De eerste soort container is een erg diverse container, dit is de grofvuil container. Hier kun je uiteraard al jouw grofvuil, ook wel huisraad, in kwijt. Ideaal dus als je van oude meubels af moet. Maar ook hout, bouwafval en steenachtige materiaal kun je kwijt in de grofvuil container. Als laatste kan ook isolatiemateriaal en maximaal 15% aan vloerbedekking of zeil in de grofvuil container.

De bouwafval container

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt komt deze container goed van pas wanneer je gaat verbouwen. Zo kan jouw grofvuil, steenachtige materiaal, sloopafval, papier, plastic, hout en maximaal 15% gips in. Het lijkt dus redelijk op de grofvuil container. Meestal kom je met deze beide wel uit de voeten.

De puincontainer

Als je jouw badkamer gaat verbouwen dan is dit de container die je nodig hebt. Zo mag je hier keramische producten, harde steensoorten, tegels en maximaal 5% zand in gooien.

De hout container

De naam doet je al vermoeden dat dit een container is waar hout in mag. Spaanplaat, mdf, hardboard, houten meubels, beschilderd hout, kozijnen, deuren en hout met scharnieren mag er allemaal in.

De groenafval container

Wanneer je met de tuin aan de slag gaat dan komt deze container waarschijnlijk goed van pas. Takken, struiken, snoeiafval, onkruid, bladeren en maximaal 20% grond. Het mag allemaal in deze container.

De Dak afval container

De laatste container is de container waar je al jouw dak afval in kwijt kan. Dus als je werk aan het dak gaat verrichten dan heb je deze container nodig.

Meer informatie over onze containers in hengelo

Wilt u meer informatie over onze containers in hengelo? Of weet u niet precies welke container u nodig heeft voor uw verbouwing of afval? Stuur gerust een mail die wij binnen 1 werkdag beantwoorden d.m.v. een gewenste contactmoment. Ook als zakelijke partij kunnen wij u helpen. U kunt bijvoorbeeld voor een verbouwing van uw bedrijf een container huren die wij bijvoorbeeld elke maand of elke week kunnen leeghalen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met de containerspecialist van Hengelo.

Wat gebeurt er met het afval na een container huren Hengelo

Een container huren Hengelo is natuurlijk ontzettend handig wanneer je met veel afval te maken hebt maar als je om het milieu geeft dan wil je wellicht ook wel weten waar al dit afval dan naartoe gaat. Daar hebben wij voor jou het antwoord op.

Het afval wordt verdeeld

Het afval wordt verdeeld in 7 verschillende afvalstromen die vervolgens elk op een andere manier verder worden verwerkt. Deze afvalstromen zijn puin, zand, ijzer, gips, hout, papier en restafval.

Het puinafval wordt kapotgemaakt tot het gruis is en wordt vervolgens opnieuw gebruikt in de bouw als verharding van de weg of verharding van andere bouwmaterialen. Al het zand wordt gebruikt bij verschillende bouwprojecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van geluidswallen. IJzer wordt omgesmolten in ovens. Dit ijzer wordt vervolgen weer gebruikt op allerlei verschillende manieren in verschillende industrieën. Het gips wordt volledig vermalen tot poeder wat vervolgens weer opnieuw tot gips kan worden gemaakt. Hout kan worden gebruikt om ovens meer op te stoken maar het kan ook worden vermalen tot snippers waarbij er vervolgens spaanplaten van kunnen worden gemaakt. Papier kan ook worden vermalen en weer worden vermaakt tot nieuw papier. Helaas kan niet al het afval opnieuw worden verbruikt en wordt alles wat over is verbrand in de ovens. Gelukkig is dat maar ongeveer 2% van het bouwafval en kan bijna alles dus worden hergebruikt als je het dumpt in de juiste container.

Zorg voor de juist container in Hengelo

Zoals je ziet wordt bijna al het afval hergebruikt als je het in de juiste container dumpt. Hierom is het dus ook slim om een container te huren Hengelo en het juiste afval in de juiste container te dumpen. Zo draag jij ook weer een steentje bij aan het milieu.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren-hengelo/