Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Wat kan een personal coach doen?

Wij van ivpp.nl coaching Amsterdam willen je gewoon meer vertellen over coaching en wat dit voor iemand kan betekenen. Nee, niet elke coach is geschikt voor elke klant, maar de juiste coach/klant-combinatie is wel zo’n krachtig hulpmiddel.

Ik hoor vaak verschillende variaties op de volgende vragen en uitspraken: “Wat kan een coach voor mij doen?”, “Ik kan het me niet veroorloven om een coach te betalen!”, “Wat weet hij dat ik niet weet?”, “Ik heb geen coach nodig!”
Ik weet dat er veel mensen zijn die baat kunnen hebben bij de kracht van coaching, maar het gevoel hebben dat ze het niet nodig hebben. Ik denk dat de reden hiervoor is dat ze er niet genoeg informatie over hebben.

Hopelijk kan het volgende je laten inzien wat dit geweldige hulpmiddel voor je kan doen.

Coaching is een effectief proces om individuen te ondersteunen bij het creëren van iets nieuws voor zichzelf. Ik werk nauw samen met mijn klanten door hen te coachen om ze een perspectief te bieden en hun hun zelfkennis te laten gebruiken bij het bereiken van hun zakelijke en persoonlijke doelen.

Levenscoaches zijn geweldig en fungeren als je persoonlijke cheerleader. Het heeft veel voordelen om een persoonlijke levenscoach te hebben en dit zijn er maar een paar. Coaching is een waardevol proces voor mensen die:

• Doelen willen ontwikkelen, die zowel zakelijke als persoonlijke doelen omvatten.
• Zinvolle persoonlijke veranderingen willen maken, die stress willen verminderen en het leven willen vereenvoudigen.
• Energie en andere middelen willen vrijmaken om in je leven aan te trekken wat je wilt.
• De kwaliteit van communicatie en relaties willen verbeteren.
• Naar een verandering in de carrière- of het leven willen toewerken.
• Een betere balans tussen werk en privé willen bereiken
• Duidelijkheid, focus en richting willen verwerven.

Coaching is ook voor degenen die succesvolle en groeiende ondernemers zijn en waar alles goed gaat en die gewoon een neutraal klankbord waarderen, dat je eerlijke feedback en doorlopende ondersteuning geeft.

Een goede coach weet hoe je in elkaar zit

Geavanceerde coaches kunnen een band met je opbouwen en je aan de hand nemen op het pad naar jouw persoonlijke succes. En als ze goed zijn, kunnen ze dit ook via de e-mail, de telefoon of via brieven doen. Door te schrijven, te praten en te luisteren kunnen ze de snel veranderingen in je leven creëren.

Kijk, je hebt echt een coach nodig, die bereid is om je een persoonlijke training vergezeld van goed studiemateriaal te geven. Ik hoop dat je nu door het selecteren van een coach de eerste stap naar succes zult maken.

Bezoek onze website voor meer informatie over ons – Coaching Amsterdam ivpp.nl

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/