Aggiez.nl
Image default
Zakelijk

Wat voor conditie heeft een gebouw?

Tijdens de NEN2767 cursusleer je hoe je de conditie van een gebouw vaststelt. Daar komt veel bij kijken. Het is handig als iedereen de conditiemeting op dezelfde manier uitvoert. NEN 2767 is wat dat betreft de norm. Je kunt dus niet om de NEN 2767 cursus heen als je wilt leren om conditiemetingen van gebouwen en wegen uit te voeren. Meer weten over de NEN 2767 cursus? De cursus kun je volgen bij NEN voor een schappelijke prijs. Je kunt met een gerust hart verder lezen als je op zoek bent naar betrouwbare informatie over de NEN 2767 cursus.

 

De resultaten van een conditiemeting Misschien heb je mensen weleens horen vertellen over conditiemetingen. Resultaten die verschillen van persoon tot persoon zijn buitengewoon onhandig. Zo kom je er nooit achter wat precies het probleem is. Ook het uitvoeren van een risicoanalyse leidt maar al te vaak tot problemen. De oplossing voor al deze problemen is het uitvoeren van een conditiemeting volgens de normen van NEN 2767. Deze normen staan centraal tijdens de NEN 2767 cursus. De kandidaten leren in een korte tijd veel nieuwe dingen over conditiemetingen.

 

De doelgroep van de NEN 2767 cursus De doelgroep van de NEN 2767 cursus is zeer breed. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer te weten wilt komen over conditiemetingen. Je moet daarbij niet alleen denken aan onderhoudsinspecteurs, maar ook aan werkvoorbereiders, managers, inkopers en monteurs. Het klaslokaal wordt dus gevuld met mensen uit verschillende sectoren. Misschien kun je onderling nog ervaringen uitwisselen uit het werkveld. Er is geen voorkennis vereist als je de NEN 2767 cursus wilt gaan volgen. Het objectief meten van de kwaliteit van gebouwen is geen enkel probleem meer als je deze cursus hebt gevolgd. Met het uitvoeren van de conditiemeting krijg je inzicht in de technische toestand van het gebouw. De informatie die je leert tijdens de cursus, is daarvoor buitengewoon handig. Het beheren en onderhouden van gebouwen en installaties is nog nooit zo snel en eenvoudig gegaan. De toepassingen van de inhoud van de cursus zijn dan ook erg divers. Is de NEN 2767 cursus iets voor jou?