Aggiez.nl
Image default
Woningen

Wat zijn de voorwaarden voor een serre uitbouw in regio Breda zonder vergunning?

Als u een serre uitbouw in regio Breda wilt laten plaatsen, dan heeft u daar lang niet altijd een vergunning voor nodig. De regels zijn namelijk versoepeld ten opzichte van enkele decennia geleden. Het doel hiervan is om minder bureaucratie te hebben in Nederland. U moet wel rekening houden met het feit dat slechts een bepaald percentage van uw tuin mag worden bebouwd. Daar mag u niet overheen gaan. Als u te veel ruimte in beslag neemt, is de kans groot dat u de serre weer moet laten afbreken en dat is natuurlijk enorm zonde van de investering. Laat u daarom vooraf goed informeren om misverstanden en problemen te voorkomen.

Laat uw serre plaatsen door een ervaren timmerbedrijf

Het is natuurlijk de bedoeling dat u lang plezier zult hebben van uw serre. Laat een serre uitbouw bij uw woning in regio Breda daarom plaatsen door een ervaren bedrijf. Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord is zo’n bedrijf. Zij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van renovaties en het plaatsen van aanbouwen bij verschillende woningen en bedrijfspanden. U kunt dan ook rekenen op uitstekend vakmanschap. Uw opdracht wordt met zorg uitgevoerd en zal als er geen onvoorziene omstandigheden zijn op de met u afgesproken datum worden opgeleverd.

Ontdek de mogelijkheden om uw woning te verbeteren

Niet alleen met een serre uitbouw in Breda, maar ook met andere verbouwingen kunt u uw woning comfortabeler maken. Ook daarvoor kunt u Jaspers Timmerbedrijf inschakelen. Zij plaatsen bijvoorbeeld ook dakkapellen. Hiermee maakt u van uw zolder een volwaardige extra etage. Ideaal als extra slaapkamer of als royale werkkamer voor als u aan huis werkt. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen als u bouw- of verbouwplannen voor uw woning heeft. Er komt een deskundige medewerker bij u langs om uw plannen te bespreken en een scherp aanbod te doen voor de uitvoering. Gaat u akkoord? Dan kan de verbouwing op korte termijn worden ingepland.

https://www.jasperstimmerbedrijf.com/