Aggiez.nl
Image default
Vervoer en transport

Deze internationaal koerier regelt vervoer voor u

Een internationaal koerier verzorgt transporten van Nederland naar andere landen. Eurospan Holland BV heeft al 25 jaar ervaring met het vervoeren van allerlei goederen voor bedrijven. Zo kunt u bij hen terecht voor groupagezendingen, complete vrachten en ook deelladingen. Heeft u een lading die naar het Verenigd Koninkrijk gestuurd moet worden? Dan kan deze specialist uw zending binnen 24 tot 48 uur na afhaling al op de plaats van bestemming afleveren. Andersom geldt dat ook. Met 25 trekker-opleggercombinaties, verscheidene gespecialiseerde voertuigen en 1000 vierkante meter loodscapaciteit is er voor deze koerier weinig dat ze niet voor u kunnen doen.

Een totaaloplossing

Dit is een internationaal koerier die u een totaaloplossing aanbiedt. Dat doet dit bedrijf op twee manieren. Allereerst nemen ze u alle zorgen uit handen door u op vier manieren van dienst te zijn. Ze verzorgen de begeleiding, planning, uitvoering en de expeditie van uw transport, zodat u er alleen voor hoeft te zorgen dat uw goederen klaar zijn om afgehaald te worden. Een andere manier waarop ze u ontzorgen, is door u een specialistisch wagenpark aan te bieden waarmee ze bijna elk transport veilig uit kunnen voeren. Belangrijke documenten, gevaarlijke stoffen of producten die gekoeld moeten blijven: het is voor deze internationaal koerier allemaal mogelijk. En u gebruikt ze voor leveringen in heel Europa.

Voor elk transport een wagen

Het uitgebreide wagenpark van Eurospan Holland BV bestaat onder andere uit megatrailers, wagens met ADR en wagens die koelen. Aangezien deze specialist al een kwart eeuw goederen transporteert door heel Europa, weet u dat uw spullen bij hen in goede handen zijn. Neem daarom contact op met deze internationaal koerier, bespreek uw behoeften en u ziet zelf dat de klantvriendelijkheid en professionele benadering uitmuntend zijn. Met deze kwalitatieve en snelle internationaal koerier maakt u zich over uw transport geen zorgen meer.

https://www.eurospan.nl/