Aggiez.nl
Image default
Vervoer en transport

Een elektrische bakfiets kopen levert u veel voordelen op

Een elektrische bakfiets is ideaal om dagelijks uw kinderen of grote producten te vervoeren van A naar B. U profiteert van verschillende voordelen. Zo bespaart u geld, aangezien u met een auto meer geld kwijt zou zijn. Denk hierbij niet alleen aan brandstofkosten, maar ook belastingen en verzekeringen. Wanneer u kiest voor het kopen van een elektrische bakfiets, bent u bovendien snel op uw gewenste bestemming, zonder dat u erg vermoeid raakt. Tegelijkertijd bent u toch in beweging, wat goed is voor uw gezondheid. En heeft u al nagedacht over de voordelen voor het milieu? Wanneer u besluit om een elektrische bakfiets te kopen en hier bijna dagelijks gebruik van maakt, bent u milieubewust bezig en draagt u niet bij aan CO2-uitstoot. Kortom, het aanschaffen van een (elektrische) bakfiets komt met veel voordelen!

Waar kunt u goede bakfietsen kopen?

Een goede elektrische bakfiets kopen doet u bij Fietskar.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in bakfietsen waardoor u de keuze heeft uit een zeer ruim assortiment. Met meer dan 25 jaar ervaring selecteert deze fietsspecialist enkel de beste bakfietsen van goede merken zoals Gazelle, Johnny Loco en nog veel meer. Vanwege het ruime assortiment en een selectie van verschillende merken, kunnen klanten met een verschillend budget bij deze winkel terecht. U kunt de bakfietsen van Fietskar.nl zowel online als in de winkel kopen. Bezoek de grootste showroom van Nederland en ga op zoek naar uw gewenste bakfiets. In de winkel met een oppervlakte van ruim 600m² raakt u niet uitgekeken op alle verschillende modellen. Wanneer u een bezoek brengt aan deze winkel in Hilversum, ontvangt u uiteraard uitgebreid advies. Bovendien krijgt u de kans om een of meerdere proefritten te maken, zodat u zeker weet dat u met de ideale bakfiets naar huis gaat.

Online een bakfiets bestellen

Naast het bezoeken van de winkel, is het ook mogelijk om een bakfiets online te bestellen. Uw gewenste fiets wordt vervolgens gratis bij u thuisbezorgd. Uiteraard heeft u 30 dagen retourrecht. Wilt u telefonisch advies ontvangen over het kopen van een (elektrische) bakfiets? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.