Aggiez.nl
Image default
Vervoer en transport

Transport naar Finland

Vertrouwd door miljoenen afzenders wereldwijd, zal het boeken van uw transport naar Finland met CargoMatcher ervoor zorgen dat uw koerierslevering zo soepel en snel mogelijk zal verlopen.

Finland biedt eindeloze poolavonturen, ligt verscholen in het hoge noorden van Europa en biedt eindeloze zomerzon en donkere winternachten verlicht door het magische Noorderlicht.

Of u nu een pakket naar Helsinki, Tampere of naar een heel speciaal iemand in Fins Lapland wilt sturen, ons betrouwbare internationale koeriersnetwerk zorgt ervoor dat uw pakketpost op tijd en binnen het budget op de plaats van bestemming aankomt.

Wij streven ernaar het regelen van uw postverzending naar Finland zo eenvoudig mogelijk te maken en bieden daarom een eenvoudige keuze tussen express- of economy-koeriersdienst. Onze ophaal- of lokale drop-shop diensten maken het verzenden van een pakket ook snel en gemakkelijk.

Dus, om een verzending naar Finland te regelen, neem contact met ons op om een onmiddellijke offerte te ontvangen.

Wat moet u nog meer weten…

Moet ik met de douane te maken krijgen als ik goederen van het VK naar Finland stuur?
Aangezien Finland lid is van de Europese Unie, wordt op goederen die vanuit het Verenigd Koninkrijk worden verzonden geen Britse BTW geheven, maar invoer-BTW en invoerrechten volgens de lokale tarieven van het EU-land. Deze zijn voor rekening van de ontvanger. We hebben het u gemakkelijk gemaakt om aan de BREXIT-verplichtingen te voldoen door de juiste codes te gebruiken bij het bepalen van de inhoud van uw pakket.

Hoe moet ik mijn pakket adresseren voor aflevering in Finland?

Het Finse adresseringssysteem werkt op dezelfde manier als in Nederland, met een paar details die verschillen vanwege de aard van het postcodeformaat. Als u bijvoorbeeld naar een bedrijf stuurt, worden de bedrijfsnaam en het adres op twee regels boven de naam van de geadresseerde geplaatst, zodat het adres in totaal zes regels telt. Voor meer informatie kunt u de UPU-specificaties raadplegen.

https://onlineinfra.nl