Aggiez.nl
Image default
Vervoer en transport

Out of the box met verhuisdozen.store

Out of the box met verhuisdozen.store

Vaak is het eerste waar je over na denkt bij een verhuizing, kartonnen verhuisdozen. Het is logisch dat deze dozen vaak als eerst geassocieerd worden met verhuizen. Ze zijn namelijk relatief goedkoop, duurzaam, veelzijdig en extreem stevig. Ondanks deze onbetwistbare voordelen zijn er toch een hoop alternatieven. De kunst is om out of the box te denken. Dat leek ons wel toepasselijk voor deze blog. Ben je aan het einde niet overtuigd, klik hier voor echte verhuisdozen.

Rugzakken en reistassen

Haal al je jaren 30 backpaks en rugzakken van zolder. Ze kunnen namelijk extreem goed van pas komen bij je verhuizing. Deze rugzakken en reistassen lenen zich goed voor het bewaren van waardevolle en kleine spullen. Hierbij kan je denken aan etenswaren of keukengerei. Voor breekbare items gebruik je simpelweg wat verpakkingspapier of noppenfolie en je bent klaar om je rugzak te pakken.

Koffers

Normaal doorloop je dit proces wanneer je gaat reizen maar dit doe je nu ook bij je verhuizing. Koffers zijn uitermate geschikt om je kleding netjes te vervoeren. Vouw daarom al je kleding netjes op en pak je koffers in. Mocht je koffers over hebben kan je ze ook gebruiken voor kwetsbare items, elektronica of andere grote of onhandige spullen. De harde cover biedt namelijk uitstekende bescherming.

Boodschappentassen

Bijna elk huishouden heeft een overbodige hoeveelheid synthetische boodschappentassen thuis liggen. Normaal gesproken baal je wanneer je hem vergeet mee te nemen en je een nieuwe toe moet voegen aan je collectie, maar nu komt het legioen aan ongebruikte tassen goed van pas. Deze tassen zijn zeer stevig en hebben een groot draagvermogen. Als je ervaring hebt met boodschappen moet het inpakken zeker lukken!

Vuilniszakken

Geloof het of niet maar vuilniszakken zijn ideaal voor het vervoeren van seizoensgebonden kleding. Ze zijn tevens goedkoop en daarom ideaal om mee te verhuizen. Houd er wel rekening mee dat ze kwetsbaar zijn en snel scheuren.

 

https://verhuisdozen.store