Aggiez.nl
Image default
Vervoer en transport

Waarom verhuizen met Keurmerkverhuizer?

U bent van plan om te gaan verhuizen, maar de verhuizing is nog helemaal niet geregeld. U bent woonachtig in Rotterdam en omstreken en daarnaar bent u van plan om de stad of buiten de stad te gaan verhuizen, maar u wilt dat dit zo professioneel mogelijk en ook tegen een zo laag mogelijk tarief gebeurd. Dit is allemaal mogelijk bij Keurmerkverhuizer. Bij ons bent u aan het juiste adres en we staan u ook graag bij met uw verhuizing. Door vooraf duidelijke afspraken te maken kunnen we de werkzaamheden uitvoeren die moeten worden gedaan en kunt u erop rekenen dat de verhuizing op de juiste manier wordt gedaan. U heeft zelf dan geen omkijken meer naar de verhuizing en u hoeft geen kosten te betalen waar u vooraf niet van op de hoogte bent gebracht.

 

Bent u benieuwd naar onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan makkelijk en snel een offerte bij ons aan zodat u de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven zo goed mogelijk inzichtelijk krijgt.

De diensten van Keurmerkverhuizer

Wanneer men denkt aan een verhuizing, denkt men vaak enkel aan het verhuizen van woning naar woning. Maar er zijn nog meer soorten verhuizingen waar u rekening mee dient te houden en waarin we ondersteuning kunnen bieden. U kunt hierin inderdaad denken aan een standaard verhuizing voor particulieren. Hierbij is er sprake van de koop of de huur van een andere woning waarbij de inboedel moet worden verhuisd van de oude woning naar de nieuwe. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan de verhuizing van bedrijven. Hierbij komen net wat meer zaken kijken dan bij een particuliere verhuizing. Allereerst is de inboedel veel groter en gaat het soms ook op grote kostbare materialen die moeten worden verhuisd. We voeren ook spoedverhuizingen uit en hebben de mogelijkheid om materialen in te zetten bij een ontruiming. Senioren kiezen er vaak voor om kleiner of gelijkvloers te gaan wonen. We bieden de mogelijkheden om ook hen op de juiste manier te verhuizen.

Een andere dienst de we aanbieden is het transporteren van goederen. Soms willen mensen grote goederen verhuizen, maar beschikken ze niet over het juiste vervoer om dit goed te kunnen doen. We hebben jarenlang ervaring met het transporteren van dit soort goederen en bieden u dan ook graag onze diensten hierin aan.

Hoe bereid u uw verhuizing voor?

Als u wenst dat uw verhuizing zo goed mogelijk verloopt, dan heeft u natuurlijk een verhuizer nodig waarop u ook echt kunt vertrouwen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring met verhuizingen, zijn we niet voor niets een keurmerkverhuizer. Aan de andere kant is het natuurlijk ook zo dat u zich goed dient voor te bereiden op de verhuizing. Dit is iets wat mensen vaak wel lastig vinden. Een goede verhuizing begint vooral met organisatie. Door een goede planning te maken en eventueel een boekje bij te houden waarin u wat verpakt heeft, is het makkelijker om te verhuizen. Daarnaast helpt u ons ook mee als u de kamers waarin de dozen moeten worden geplaatst van kleurstickers voorziet. Zo kunnen we uw spullen gericht verhuizen en is de verhuizing ook sneller geregeld.

Gaat u binnenkort ook verhuizen of heeft u hulp nodig bij het overbrengen van spullen naar een andere locatie? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/