Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Zelf je scooter onderhouden of dit laten doen?

Heeft je scooter een interne of externe schade? Heeft je scooter onderhoud nodig? Moet jij het zelf doen of kan je het beter overlaten aan iemand die veel ervaring heeft en nooit fouten maakt? Met Scooter Fixer kan je scooter goed onderhouden worden en de kapotte onderdelen kunnen snel vervangen of gerepareerd worden. Scooters moeten goed onderhouden worden om weinig tot geen slijtage te voorkomen. Ze kunnen nog best snel kapot gaan of slechte verschijnselen geven. Je scooter kunt het best tussen 500 en 1000 kilometer een beurt krijgen. Ze gaan kijken of het voertuig iets slechts heeft en of je iets dus moet vervangen. Je voertuig wordt nog na een onderhoud schoongemaakt en getest of het werkt, nadat zij iets hebben vervangen. Ze doen voor 3 verschillende soorten scooters onderhoud. Ze doen het voor een 2t, 4t en een elektrische. De elektrische is heel anders van binnen gebouwd en rijdt dus ook op stroom.

Wat zijn de prijzen

Je hebt 3 soorten beurten waaruit jij kunt kiezen. Je kunt kiezen uit een kleine beurt, grote beurt l en een grote beurt xl. Elke beurt heeft dus iets anders en het is allemaal voor het onderhouden van de scooter. Je slijtage wordt dus minder en je voertuig kan daardoor dus ook langer mee. De prijs van de kleine beurt is 65 euro, de grote l is het 95 euro en voor de grote xl kost het 130 euro allemaal inclusief BTW. Het opstellen van een schaderapport kost 50 euro en dat is best veel maar de kosten vervallen wanneer ze echt iets gevonden hebben. De onderzoekskosten kan ook van 20 tot 40 euro kosten maar dat vervalt ook wanneer ze een probleem hebben gevonden. 

Scooter ophaalservice

Heb je een kapotte scooter dat onderhouden en bepaalde onderdelen vervangen moet gaan worden? Je kunt dan niet naar de werkplaats gaan want de scooter is natuurlijk kapot. Het is daarom handig dat ze voor de scooter onderhoud je scooter kunnen gaan ophalen. Ze halen dus de scooter op en gaan metteen aan de slag met het voertuig. Nadat ze klaar zijn kunnen zij je scooter weer terugbrengen naar de plek dat jij aangegeven hebt. Heb je nog een paar vragen voor of over Scooter Fixer? Je kunt naar de website gaan voor meer informatie. Het halen van de scooter kost 25 euro en het brengen kost ook 25 euro. Ze kunnen het wel alleen ophalen als je in zuid holland bent.