Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Zelf jouw plant ecosysteem maken

Als jij graag meedoet aan duurzaamheid, is een mini-ecosysteem in een fles maken een goede eerste stap. Je draagt hierbij niet alleen bij aan het milieu, maar hebt ook nog eens een leuke zelfgemaakte en groene woonaccessoire. Het is de eerste stap van duurzame bewustwording, zonder dat het je teveel moeite kost. Dit ecosysteem bestaat uit een plant in een plastic fles met een zelfvoorzienend plantje, mos, aarde, kiezels en eventueel een lampje. Doordat het in een petfles gestopt wordt, komt dit plastic niet in de natuur terecht en recycle jij het! Het is een prachtige blikvanger voor ieder huis en je stelt hem helemaal samen zoals jij dat wilt!

De voordelen van dit ecosysteem

Heb jij geen groene vingers en lijkt dit je niet iets dat bij je past? Lees dan snel verder, want dit plantje hoef jij niet te verzorgen. Doordat het in een plastic fles zit en speciale planten zijn, zijn ze volledig zelfvoorzienend. Je hoeft hem alleen samen te stellen, neer te zetten op een leuk plekje en heel af en toe eventjes te besproeien. Als je niet creatief bent en jouw plant in ecosysteem niet zelf wilt samenstellen, heeft Ecolifetube in Utrecht ook de mogelijkheid om een kant-en-klaar pakket te kopen. Door deze groene bezigheid komt er geen petfles in het milieu en het is ook nog eens erg leuk om te maken. Je kunt het samen doen, maar het is ook leuk als vriendenactiviteit of met collega’s of familie. Hierbij creëer je samen bewustzijn over duurzaamheid. Bij Ecolifetube in Utrecht bieden ze ook workshops om jouw plant in ecosysteem te maken. Heb jij dus geen creatieve vingers, maar lijkt het je wel leuk om te maken? Dan helpt deze specialist jou bij deze workshop.

Vraag gerust meer informatie aan

Wil jij ook een mini-ecosysteem maken? Je hoeft weinig moeite te doen om aan je spulletjes te komen, want je bestelt die heel gemakkelijk in de webshop van Ecolifetube in Utrecht. Je hebt keuze uit diverse modellen en ook zakelijk kun je grotere aantallen bestellen. Ook de leukste workshops doe je met vrienden of zelfs op een bedrijfsuitje! Heb je vragen of speciale wensen over de plant in het ecosysteem? Neem dan contact op met deze specialist via de contactgegevens op hun website.