Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Unieke relatiegeschenken met een duurzaam Dutch design

Als bedrijf wil je natuurlijk goede contacten onderhouden met partners en klanten. Daarom komt het wel vaker voor dat bedrijven hun relaties verrassen met leuke relatiegeschenken. Ben je op zoek naar de meest unieke relatiegeschenken die je in grote oplage kan bestellen? Ontdek dan het assortiment van Hendrik.nu. Deze specialist biedt diverse lifestyle producten en woonaccessoires aan, allemaal voorzien van een duurzaam Dutch design. De producten worden namelijk met de hand gemaakt in eigen land en zijn gebaseerd op kunstwerken van oude Hollandse meesters, zoals Vincent van Gogh of Jeroen Bosch. Hierdoor haal je altijd een origineel relatiegeschenk in huis voor jouw klanten of partners.

Een zeer divers aanbod aan lifestyle producten, woonaccessoires en meer

Bij Hendrik.nu kan je niet alleen producten bestellen als relatiegeschenk, maar natuurlijk ook voor jezelf of als cadeau voor een vriend, vriendin of geliefde bijvoorbeeld. Het aanbod van deze specialist is zeer divers waardoor je altijd wel een product vindt naar wens. Kies bijvoorbeeld uit zachte zijden shawls, bloemen van steen, vouw- en strikvazen, wanddecoratie, tassen, etuis, wenskaarten, kaarslichten en nog veel meer. Kan je toch geen keuze maken tussen al deze producten met een duurzaam Dutch design uit ‘s-Hertogenbosch, maar gun je de gelukkige wel een origineel cadeau? Dan kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon van Hendrik.nu aan te schaffen. Hiermee kan de ontvanger zelf een prachtig artikel met een duurzaam Dutch design uitzoeken en bestellen in de webshop.

Stel gerust al jouw vragen over ons aanbod

Wil je graag bepaalde producten uit het assortiment van deze specialist bestellen, maar heb je nog vragen over de handgemaakte lifestyle producten of over de leverprocedure? Stel gerust al jouw vragen door contact op te nemen met deze webshop. Zij staan je graag te woord en beantwoorden al jouw vragen. Bestel je vervolgens een handgemaakt artikel uit de webshop? Dan geniet je al binnen twee tot vijf dagen van dit product, indien het op voorraad is.

https://www.hendrik.nu/