Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Zo richt jij je woonkamer het leukst in!

Zo richt jij je woonkamer het leukst in!

Misschien ben jij wel helemaal klaar met je woonkamer, en wil je het echt even over een andere boeg gooien. Als dat het geval is, lees jij momenteel de juiste blog! In deze blog zullen we drie tips geven, waar jij aan kan denken om je woonkamer een andere look te geven, die net even anders zijn dan wat je gewend bent. 

  1. Kunst

Misschien heb jij nog erg lege muren. Het is dan een leuk idee om hier wat kunst op te hangen. Als jij graag wat wil betekenen voor de mensen in jouw omgeving, is dit daar een goede manier voor. Zoek een lokale artiest op, en kijk of zij een stijl hebben die jij graag in je woonkamer zou willen hebben. Dit kan natuurlijk ook op landelijke basis; misschien heb jij al wel een artiest op het oog. Je kan hier echter ook een persoonlijke twist aan geven: het is heel leuk om bijvoorbeeld met de kinderen een middagje te schilderen. Dit zullen geen kunstwerken van heel hoog niveau worden, maar het geeft jou een hele leuke middag waar jij altijd op terug kan kijken. 

  1. Verwerk je hobby

Dit is niet voor iedere hobby mogelijk, maar voor veel hobby’s is er de mogelijkheid om deze op veel plekken uit te voeren. Stel, je hobby is muziek. Dan kan het een leuk detail aan jouw woonkamer zijn om hier een platenspeler aan toe te voegen. De covers van jouw favoriete albums kan je als kunstwerken aan de muur hangen; het is hierbij wel slim om de platen er uit te halen, omdat deze kapot gaan als ze vallen. Het toevoegen van een platenspeler aan je woonkamer, biedt ook nog mogelijkheden op het gebied van geluid. Het opzetten van een plaat op de achtergrond creëert namelijk een hele fijne sfeer door het hele huis.

  1. Planten 

Door planten toe te voegen aan jouw woonkamer, komt deze ruimte echt tot leven. Het maakt een prachtig gezicht, van vele kleuren. De bloemen kun je uitkiezen en neerzetten hoe jij ze zelf wil. Je kunt ook de mogelijkheden bekijken van verschillende plantenbakken. Deze kunnen namelijk ook leuk bijdragen aan de sfeer van jouw woonkamer, door een nieuwe kleur toe te voegen, of juist een kleur die perfect in jouw woonkamer past. Let wel op: als jij planten aan je woonkamer toevoegt, moet je er ook voor zorgen dat deze levend blijven. Uitgedroogde planten zijn natuurlijk geen gezicht.