Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Zet de toon met tegels van dit bedrijf in een stadsdeel van ‘s-Hertogenbosch

Een brede en grote collectie aan tegels vindt u bij Toon den Otter in Empel, een stadsdeel van ’s-Hertogenbosch nabij Oss. Dit bedrijf bestaat sinds 1978 en specialiseert zich in vloertegels en wandtegels in ieder formaat, elke kleur en allerlei stijlen. Het tegelbedrijf is een ouderwets familiebedrijf en de medewerkers hebben volop aandacht voor de klanten. Als u in regio ’s-Hertogenbosch en Oss op zoek bent naar prachtige tegels voor in uw woning, is het een aanrader om de showroom van deze tegelzaak te bezoeken. De tegelexperts denken graag met u mee en adviseren u met genoegen over de tegels waar u naar zoekt en interesse in heeft.

Verschillende soorten tegels voor vloeren en wanden koopt u hier

De tegels die u in Empel, nabij Oss en ’s-Hertogenbosch kunt kopen, hebben verschillende stijlen. Vindt u tegels met een houtlook of betonlook mooi? Of gaat u liever voor vloer- of wandtegels met een natuurstenen of vintage uitstraling? Het kan allemaal als u klant wordt bij Toon den Otter. Deze tegelhandelaar levert al vele jaren tegels van hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Indien u dit wenst, brengt een van de medewerkers van deze zaak uw bestelling met eigen vervoer aan huis als u in de buurt van deze winkel woont.

Breng een bezoek aan deze tegelshowroom

Woont u in de buurt van Oss of ’s-Hertogenbosch en wilt u graag tegels kopen? Breng dan een bezoek aan deze tegelshowroom en kies de tegels uit die passen bij uw smaak en het interieur van uw huis. Schroom ook zeker niet om contact op te nemen met de tegelspecialisten van dit familiebedrijf. Zij denken graag met u mee en vertellen u met veel plezier welke tegels goed bij elkaar passen. De tegels die u koopt kunt u direct meenemen naar huis. Geef het ook zeker aan als u graag wilt dat de tegels bij u thuis worden geleverd.