Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Antieke meubels op maat gemaakt nabij Utrecht

Bent u een liefhebber van antieke meubels en zou u graag een mooie antieke dressoir compleet op maat gemaakt in uw huis hebben staan? Dan is het zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de site van Amelia’s Hoeve gevestigd in Ameide. Voor alle meubels op maat in regio Utrecht kunt u bij dit bedrijf terecht. Ze hebben binnen hun collectie een ruim assortiment aan antieke meubels die compleet naar uw zin en afmetingen kunnen worden gemaakt. Op de site staat echter slechts een greep van de mogelijkheden. U kunt hier zeker inspiratie opdoen.

Altijd een passende oplossing voor uw vraag

Vindt u niet direct iets wat u zoekt? Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is. Het is altijd raadzaam om toch even contact op te nemen met Amelia’s Hoeve en u wensen kenbaar te maken. Zij kunnen samen met u de antieke dressoir van uw dromen ontwerpen. U kunt de antieke meubels om maat laten vervaardigen in eiken, grenen of mahoniehout. Op het gebied van meubels op maat kijkt deze specialist nabij Utrecht samen met u naar wat er mogelijk en wenselijk is voor het dressoir. U geeft zelf de gewenste afmetingen aan en kunt in een brainstorm met de tekenaar ongetwijfeld komen tot een prachtig ontwerp van uw eigen antieke dressoir op maat.

Ontdek de snelle leveringsmogelijkheden

Het ontwerp en de offerte voor de meubels die op maat gemaakt worden door deze specialist nabij Utrecht worden altijd vrijblijvend voor u gemaakt. Thuis kunt u het nog eens rustig overdenken voordat u de opdracht definitief maakt. Bent u verliefd geworden op uw dressoir op maat? Dat is geweldig, u kunt dan zo snel mogelijk de opdracht definitief maken. De meubels op maat in Utrecht worden altijd bij u thuisbezorgd. De bestelling wordt altijd met eigen vervoer geleverd aangezien deze vaak breukgevoelig zijn. Bij een bestelling van boven de € 100,- is dit gratis. Voor alle mogelijkheden voor het laten maken van uw dressoir op maat, kunt u te allen tijd telefonisch contact opnemen met de specialisten van Amelia’s Hoeve.

https://www.amelias.nl/