Aggiez.nl
Image default
Telefonie

Hier vind je een betaalbare refurbished Samsung

Je hebt de term ‘refurbished’ vast wel eens voorbij horen komen. ‘Refurbished’ wordt letterlijk vertaald met ‘gereviseerd’. Het houdt eigenlijk in dat tweedehands producten goed na worden gekeken en worden gerepareerd, zodat deze nog een hele tijd mee kunnen. Ben je op zoek naar een refurbished Samsung? Dan ben je bij Fone4u aan het juiste adres. Maar niet alleen voor een refurbished Samsung, ook voor andere refurbished producten kun je er terecht.

Waarom een refurbished telefoon?

Aan een refurbished Samsung of andere refurbished telefoon zit een heleboel voordelen. Zo zijn refurbished Samsungs een stuk goedkoper dan gloednieuwe telefoons. En dit terwijl de tweedehands telefoons van goede kwaliteit zijn. Bovendien heeft de refurbished Samsung niet alleen voordelen voor jou als klant, het is ook nog eens beter voor het milieu om producten te hergebruiken. Hoe meer mensen gebruikmaken van een tweedehands telefoon, hoe minder nieuwe telefoons er gemaakt moeten worden. Hiermee wordt bespaard op materialen die schadelijk zijn voor het milieu en hoeft er minder weggegooid te worden.

Wat is de werkwijze van het bedrijf?

Het bedrijf ontvangt de meeste producten van leveranciers uit binnen- en buitenland, via 2nd Lifecycle Solution. Maar ook consumenten, Trade-in bedrijven en verzekeringsmaatschappijen leveren regelmatig nieuwe refurbished producten. Deze worden op 29 punten gecheckt in het eigen testcenter. Vervolgens worden deze in de webshop aangeboden en kunnen klanten de producten kopen. Als de bestelling voor 17.00 uur geplaatst wordt, is deze de volgende dag al in huis.

Verzending

De producten van Fone4u zijn in heel Nederland en België te bestellen. Voor beide landen geldt dat er geen verzendkosten gehanteerd worden. Aangezien het bedrijf is gevestigd in het Nederlandse Papendrecht, kan het als je in België woont iets langer duren voordat je de producten binnen hebt. Maar niet veel langer. Waar de producten in Nederland meestal de volgende dag worden thuisbezorgd, duurt dit in België slechts één dag langer.

https://www.fone4u.nl/