Zo gaat je telefoon lang mee

Zonder telefoon ben je tegenwoordig nergens. Een smartphone maakt je leven een stuk simpeler. Je luistert naar muziek, kijkt naar filmpjes of leest het laatste nieuws. Een fototoestel heb je niet meer nodig. Met de huidige smartphones maak je de scherpste foto’s. Dankzij het GPS-systeem raak je nooit meer de weg kwijt. Door de eindeloze mogelijkheden zou je bijna vergeten dat je ook nog gewoon kan bellen met je telefoon. Je neemt je telefoon overal mee naar toe en dat wil je wel veilig doen. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Bescherm je telefoon daarom met een telefoon hoesje.

Kies de juiste bescherming

Smartphones hebben steeds meer mogelijkheden en worden steeds kostbaarder. Telefoonhoesjes van Casimoda beschermen je telefoon goed. Er zijn talloze soorten telefoonhoesjes verkrijgbaar! Een hardcase smartphonehoesje is gemaakt van hard plastic en beschermt de achterkant van je telefoon. Een siliconen hoesje is, in tegenstelling tot een hard case hoesje, buigzaam. Laat je je telefoon per ongeluk vallen, dan beschadigt het hoesje niet. Wil je je hoesje ook gebruiken als portemonnee voor pasjes, kies dan voor een flip case. De voor- en achterkant van je telefoon is beschermd en het hoesje biedt voldoende ruimte voor al je pasjes.

Welk hoesje kies je?

Je telefoon gaat langer mee, als je kiest voor stevige gsm hoesjes. Welk hoesje is nu geschikt voor jouw situatie? Maak je veel foto’s en kijk je regelmatig even snel op je telefoon? Kies dan voor een hardcover of softcover hoesje. Een flipcover is een betere keus als je je smartphone los in je tas stopt. Doordat je telefoon aan de voorkant en aan de achterkant is afgeschermd voorkom je krassen en andere beschadigingen. Wissel je vaak van hoesje, kies dan een softcover. Zo is er ook voor jouw telefoon een geschikt hoesje.

https://www.casimoda.nl/