Aggiez.nl
Image default
Auto's en Motoren

Auto inkoop van kapotte auto’s

Een auto kan voor erg veel problemen zorgen als deze niet meer goed werkt. Je moet dan naar opties zoeken om de problemen op te lossen, zodat je weer op veilige wijze kan deelnemen aan het verkeer. Zo kun je op zoek gaan naar een monteur om de auto te repareren. Het repareren of vervangen van auto onderdelen kan soms leiden tot het uitgeven van honderden euro’s. Als jouw auto dit bedrag waard is dan is er totaal niets aan de hand, maar wat als de auto te oud is? Is het dan nog steeds handig om deze werkzaamheden te laten uitvoeren aan de auto? Je weet per slot van rekening niet wanneer er weer iets aan de auto gerepareerd zal moeten worden. En hoe ouder de auto des te vaker er mankementen zich de kop op zullen steken. In vele gevallen is het daarom handiger om de auto te verkopen aan een bedrijf dat schade- en sloopauto’s inkoopt. Zo spendeer je niet onnodig geld aan het repareren van de auto, maar ben jij juist degene die geld zal ontvangen voor het verkopen van jouw auto.

Altijd een correcte waardebepaling voor de verkoop van jouw auto

Auto Inkoop BV is een erkend bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het inkopen van schade- en sloopauto’s. Je kunt er daarom vanuit gaan dat bij het verkopen van jouw auto je altijd een goede vergoeding aangeboden zult krijgen, op basis van de correcte waardebepaling die door onze deskundigen is uitgevoerd. Zodra wij het eens zijn over de vergoeding kunnen wij overgaan tot het plannen van de overdracht. Dit wordt altijd ingepland op een dag waarop jij beschikbaar bent. Wil je snel van jouw auto af dan zijn er chauffeurs die dit binnen 24 uur kunnen regelen. Bij de overdracht ontvang je altijd contact jouw vergoeding. Je ontvangt ook een vrijwaringsbewijs van onze chauffeur. Hiermee kun je aan jouw verzekeraar aantonen dat je vanaf het moment van de overdracht geen verantwoordelijkheid hebt voor de auto.

Interesse in een groot aantal auto’s

Wij kopen meerdere soorten auto’s in. Zo accepteren wij auto’s uit het bouwjaar 2000 of later. Wij zijn ook gewillig om zowel particuliere auto’s als bedrijfsauto’s in te kopen. Bij schade denken wij niet alleen aan auto’s met zichtbare gebreken, maar ook auto’s met een hoge kilometerstand. Verkoop met het grootste gemak jouw auto via autoinkoopbv.nl.