Aggiez.nl
Image default
Auto's en Motoren

Dit bedrijf biedt je laadpaal professioneel onderhoud aan

Wanneer je een laadpaal hebt voor je elektrische auto, komt het soms voor dat deze een storing heeft en deze onderhoud nodig heeft. Je vindt dan op de zijkant van de paal het telefoonnummer van de servicecentrale. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. De professionals van de centrale zullen allereerst proberen om je op afstand te helpen, door met een slimme controller de paal te resetten. Is dit niet de oplossing? Dan schakelt Orange Charging, het bedrijf uit Roosendaal, professionals in die op locatie komen om jou te voorzien van de juiste hulp.

Laat je laadpaal goed onderhouden door deze specialisten

Ecotap is een merk dat laadpalen ontwikkelt van hoogwaardige kwaliteit en die weinig onderhoud nodig hebben. Wanneer er onverhoopt toch een storing ontstaat in de laadpaal, bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik, zullen de specialisten je op afstand of op locatie helpen doormiddel van onderhoud te verrichten. Het onderhoud door een specialist zorgt ervoor dat je laadpaal weer binnen mum van tijd 100% werkzaam is. Heb je nog geen laadpaal in bezit voor je elektrische auto? Kijk dan eens naar de laadpalen die dit bedrijf je aanbiedt. Je rekent altijd op de beste service en de producten zijn van topkwaliteit. Dankzij de 24/7 service wordt je compleet ontzorgd en kom je nooit voor ongemakken te staan, als de laadpaal professioneel onderhoud nodig heeft.

Ontdek de service van deze professional

Wil je zeker zijn van een volwaardige service en producten van kwaliteit wanneer je een elektrische laadpaal voor je auto wilt aanschaffen? Kies dan voor de service en producten van de specialisten van Orange Charging. Je wordt van begin tot eind in het proces geholpen. De laadpalen worden kosteloos geplaatst en wanneer er onderhoud nodig is wordt dit eveneens kosteloos uitgevoerd. Neem contact op met de specialisten voor meer informatie. Zij staan je graag te woord en voorzien je van deskundig advies.

 

https://www.orangecharging.com/