Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

De onvoorziene kracht van vision frames

Vision frames hebben tot doel innerlijke vrede te creëren voor mensen. Merengue de Beet uit Amsterdam is een ontwerper van zulke frames. Het bedrijf is opgericht door een Surinaamse en een ‘doula’ voor innerlijke vrede. De eigen kunst heeft tot doel anderen inspireren tijdens hun creatieve proces. Het doel is terug te keren naar de vrije, authentieke kern. De essentie van wie je bent blootleggen, daar komt het eigenlijk op neer. Kernwoorden hierbij zijn balans, rust en verbondenheid. De oprichtster van het Amsterdamse bedrijf is van Surinaamse afkomst en draagt deze kernwoorden in het hart. Zij vindt een manier om anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar innerlijke rust, balans en vrede. Het huishouden is de bakermat van de innerlijke rust. Op basis van 1-op-1, persoonlijk advies wordt er een beeld gevormd van wat voor jou belangrijk is. Je krijgt alle ruimte om je hart te luchten. Op basis van jouw intuïtie en inzichten worden vervolgens vision frames gemaakt.

Een unieke ervaring die aanzet tot zelfreflectie

Tijdens het creatieve proces en de zoektocht naar jouw unieke vision frames wordt er gebruikgemaakt van ritual bowls en zogenaamde ‘balance keycards’. Deze helpen je om terug tot de kern te keren en je ware aard bloot te geven. Vision frames komen voort uit je onderbewustzijn en zetten aan tot zelfreflectie. Op die manier wordt de kern van je ziel blootgelegd. Deze unieke service vind je enkel bij Merengue de Beet uit Amsterdam. Behalve de puur persoonlijke vision frames zijn er ook frames die aansluiten bij je familie en de familieband versterken. Light frames helpen je om overleden geliefden in herinnering en in ere te houden.

Dit is soul practice

Soul practice wordt ook wel de praktijk van de ziel genoemd. Het is het vermogen om jezelf op te stellen voor wat er diep binnenin je plaatsvindt. Je geeft jezelf de kans om in het hier en nu, het moment te zijn. Je levert je over aan je intuïtie en laat je door je onderbewustzijn inspireren.

https://merenguedebeet.nl/