Aggiez.nl
Image default
Mode en Kleding

Creatief zijn met vriendschapsringen

Een vriendschapsring staat symbool voor een verbintenis met een of meerdere personen. Deze ring wordt vaak gegeven als voorloper op een verlovingsring, maar ook met andere betekenissen in het achterhoofd zoals loyaliteit, monogamie of vriendschap. Deze reden ligt natuurlijk helemaal bij jezelf. Een vriendschapsring geeft aan dat je een verbintenis met iemand aan wilt gaan of deze juist wilt volhouden. Het moet bij het geven natuurlijk wel duidelijk zijn wat er precies wordt beloofd met deze ring. Hier lees je hoe je creatief kunt zijn met vriendschapsringen!

Vriendschapsringen zijn zelf te interpreteren 

Een vriendschapsring is veelvoorkomend in het geval van relaties. Wanneer mensen vrij zeker zijn dat ze voor altijd bij elkaar willen blijven geven ze deze ring om te laten zien dat ze elkaar de eeuwige trouw beloven. Dit wordt vervolgens bevestigd als het stel gaat trouwen. Het voordeel van een vriendschapsring is echter dat je altijd zelf de mening kan bepalen. Het hoeft dus niet alleen voor een geliefde te zijn maar kan ook een teken van vriendschap zijn.

Er zijn veel originele manieren waarop je een vriendschapsring aan iemand kan schenken. Denk bijvoorbeeld aan het beloven dat je gaat stoppen met een verslaving. De meest voorkomende verslaving in Nederland is roken. Geef een vriendschapsring aan een naaste of een geliefde om te laten zien dat je beloofd te stoppen met deze verslaving. De ring is dan een representatie van deze belofte. 

Daarnaast kan een vriendschapsring ook een mooi moment representeren met een vriend of geliefde. Denk bijvoorbeeld aan een onvergetelijke vakantie die je door hebt gebracht met deze persoon. Geef de ringen op vakantie als teken dat je het moment nooit wilt vergeven. Een vriendschapsring kan elk soort belofte vertegenwoordigen, tegen ieder persoon mogelijk. Kies er daarom voor om een mooie vriendschapsring als cadeau te geven aan een geliefde of naaste voor een speciale gebeurtenis of moment van jullie samen. Wees creatief met je vriendschapsringen!

Welke soorten vriendschapsringen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten vriendschapsringen op de markt. Je kan kiezen voor een subtiele dunne ring van zilver of goud of toch roestvrijstaal. De keuze van de ring ligt er natuurlijk aan het budget dat beschikbaar is voor het aanschaffen van de ring. Deze ringen kunnen gegraveerd worden met een persoonlijke boodschap aan de binnenkant, bijvoorbeeld de belofte die wordt afgelegd bij het geven van de ringen. 

Er zijn veel verschillende soorten ringen op de markt die werken als bezegeling voor je vriendschap. Deze ringen worden vaak in een setje van 2 verkocht en hebben ook de mogelijkheid om gegraveerd te worden aan de binnenkant met een persoonlijke tekst. Meer vriendschapsringen zien. Bekijk meer over vriendschapsringen op het blog van QuickJewels.

https://www.quickjewels.nl

Gerelateerde artikelen

De makkelijkste tas om mee te nemen als je een baby hebt

Stevige stappers en trendy schoenen

Bestel uw Beerenondergoed en Avet ondergoed voor het hele gezin online