Aggiez.nl
Image default
Mode en Kleding

Strandweer! Mag jouw lichaam gezien worden?

Strandweer! Mag jouw lichaam gezien worden?

De zon is weer gaan schijnen en dat is meteen goed te merken. Ineens maken heel veel mensen zich druk over hoe zij eruit zouden zien als zij naar het strand zouden gaan. Er wordt flink gesport om nog net even dat kleine beetje extra vet weg te trainen. Er wordt nieuwe badkleding en lingerie aangeschaft, want je moet er natuurlijk wel goed uitzien als je in de zon aan het strand gaat liggen bakken. Lees in deze blog meer hoe je er goed uit kan zien wanneer je je klaar maakt voor het strand. 

De laatste kilootjes moeten eraf

Herkenbaar wellicht, het strandweer is in aantocht. De laatste overtollige kilootjes moeten er afgetraind worden. Mensen gaan massaal weer aan de wandel of naar de sportschool toe om dit voor elkaar te krijgen. 

Ook in de sportschool tijdens het trainen willen de meeste vrouwen er goed uit zien. Om geen last te hebben van de borsten is het dan ook verstandig om een sport-bh te dragen tijdens het sporten. Dit geeft toch net even dat ene beetje meer stevigheid voor je borsten. Hierbij is het het meest comfortabel als je voor een voorgevormde sport bh. Een rosa faia bh zou hier heel goed aan voldoen. 

 

Wat trek je dan aan als je als curvy dame naar het strand wil gaan? 

Ook curvy dames kunnen er goed uitzien als ze naar het strand toe gaan. Online is hier heel veel voor te vinden. Je hoeft eigenlijk alleen maar te gaan zoeken naar luxe badmode grote maten. Als je dit hebt gedaan dan kom je allemaal verschillende soorten badmode tegen. 

 

Bij het maken van badmode wordt er in de groet maten extra rekening gehouden met de grote cup maten die stevige dames vaak hebben. Vaak zijn deze kledingstukken voorzien van een mooie pasvorm, gewaagde modellen en kleurrijke uitstralingen.

 

Welke mogelijkheden heb je als flinke dame? 

Veel vrouwen vinden het lastig om met een maatje meer toch goed voor de dag te komen in hun badkleding. Er zijn heel veel leuke strandjurkjes te vinden die ook voor een vollere dame geschikt zijn. Hiermee kom je dan ook prima voor de dag.

 

Naast een leuk strandjurkje heb je ook leuke broekrokken die je lichaam vorm geven en die de aandacht afleiden van je figuur doordat de pasvorm gewoon heerlijk is. Hieronder zou je een badpak of bikini kunnen dragen uit de collectie van badmode grote maten.