Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

De beste houten vloer voor honden

De kans is groot dat als je op internet aan het zoeken bent naar de beste houten vloeren voor honden, je harige BFF je huidige vloerbedekking heeft vernield. We snappen het! Honden zijn lief en schattig en onze absolute favoriet, maar ze kunnen zeker hun… sporen achterlaten.

Maar hier is het goede nieuws: met zo veel duurzame soorten houten vloeren op de markt, kunt u uw hardhout en uw kleine hond ook hebben. U moet alleen de juiste vloer vinden!

Daarom laten we u hieronder 8 van onze favoriete houten vloeren voor honden zien. Spoiler alert – we hebben zelfs een aantal waanzinnig duurzame nep houten vloeren opties ook.

Bovendien zullen we u door een aantal van de belangrijkste factoren te overwegen voordat u op die “koop nu” knop. Bovendien zijn de beste houten vloeren voor honden in principe houten kunststof vloer zoals de Midland Oak 22231 PVC vloer van Moduleo.

Om te beginnen!

Dingen om te overwegen bij het kiezen van de beste houten vloer voor honden

Hond op laminaatvloer

Ok, voordat je begint te Googlen “hoe vervang ik vloeren” of de kosten van een houten vloer gaat berekenen, zijn er een paar dingen die je moet overwegen.

Er is veel bekend maar wat moet je nu echt weten?

Er is veel informatie beschikbaar over het kopen van houten vloeren, maar het kan moeilijk zijn om te weten wat nu eigenlijk de meest duurzame houten vloeren voor honden zijn. 

Welke opties zullen vervormen in urine van huisdieren? Welke opties verbergen krassen? Welke soorten vloeren zijn hondbestendig en welke zijn gewoon “hondbestendig”? Als u ooit een onstuimige pup hebt gehad, weet u precies wat we daarmee bedoelen.

Hier is waar u aan moet denken als u een houten vloer kiest die bestand is tegen krassen en urinevlekken (hé, dat rijmt!).

 

https://vloerenbaas.nl