Aggiez.nl
Image default
Gezondheid

De elektrische sigaret anno 2020

Lees in dit artikel over de voordelen van een e sigaret. Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat het roken van tabak op steeds meer plekken aan banden wordt gelegd, de oplossing is dan verder genieten met een e smoker. Voor mij is het een uitkomst, dagelijks geniet ik van mijn elektrische sigaret.

Makkelijke start

De overstap naar elektrisch roken is niet in die openbare gelegenheden gegaan waar roken verboden is. Het is begonnen in de auto, rond de asbak was het ronduit smerig en menig passagier vond mijn auto stinken. Ik stond er enkel huiverig tegenover om over te stappen op de e sigaret, ik heb eerst in de tabakszaak zo’n wegwerp exemplaar gekocht. Ik geloof dat die goed was voor 600 haaltjes, en ik was halverwege al aan het nieuwe roken verknocht. De auto bleef schoon en bijrijders hoorde ik niet meer over de stank klagen. De overstap naar een goede hervulbare e-smoker was zo gemaakt. Online zijn shops voor een e sigaret en aldaar hebben ze sets bestaande uit een oplader voor de batterij, batterijen en het gedeelte waar de olie in kan. Ik kan u ook zo’n set aanraden, het is beter dan die wegwerp exemplaren.

Logisch gevolg

Als het roken van tabak in openbare gelegenheden niet meer mag, en als een auto er vies van wordt, dan is het logisch dat ik de e-smoker op meer plekken ben gaan gebruiken. Ook kleding en gordijnen gaan ruiken naar tabaksrook, en ook in huis is een asbak smerig. Zowel in mijn eigen huis alsmede als ik ergens op bezoek ben gebruik ik de elektrische sigaret. Hierdoor deed ik stukken langer met een pakje sigaretten en dat gaf weer veel voordeel op financieel gebied. Het roken van tabak is fors duurder dan nicotine binnenkrijgen via een e sigaret. Ik heb nog lang sigaretten gekocht en gerookt, en dat roken deed ik dan buiten. Nu koop ik geen sigaretten meer en rook ik alleen nog maar elektrisch.

Meer conditie

Voelbaar bevatten sigaretten meer schadelijke stoffen dan die olie die ik in de e-smoker doe. Ik ben minder kortademig, en dit heb ik bij toeval ontdekt. Hoe het precies zit weet ik niet, misschien komt het omdat ik geen teer meer inhaleer, maar het kan ook komen door andere hulpstoffen die wel in tabak zitten maar niet in de olie van een e sigaret. Nu kan ik u ook aanraden om de tabak te laten en over te stappen op elektrisch roken.