Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare partner op het gebied van verlichting

Op zoek naar een led-specialist die u precies kan vertellen welke lampen in uw fabriekshal het beste licht én de grootste besparing opleveren? Of iemand die alles weet over showroom verlichting? Led Design Holland is het bedrijf dat u zoekt!

Led Design Holland zit in Breda. De firma richt zich op de zakelijke markt. Klanten komen uit branches als industrie (fabriekshal, magazijn, werkplaats), winkels, kantoren en showrooms. Bij een showroom denkt u misschien aan auto’s, scooters, deuren of ramen? Led Design Holland neemt deze benaming veel breder. Ook schilders, fotografen en beeldend kunstenaars met een eigen tentoonstellingsruimte kunnen bij LDH aankloppen voor een lichtplan op maat.

Heeft u het als ondernemer binnen – qua werkplaatsverlichting – pico bello op orde, maar weet u zich met buitenlampen geen raad? Led Design Holland heeft de expertise en ervaring in huis om u te adviseren. We geven twee voorbeelden van outdoor-projecten van LDH.

De gevel van het prachtige Hotel Nassau Breda heeft Led Design Holland voorzien van meerdere up-downlight led-armaturen. U kent ze vast: van die boxen of strips waaruit zowel boven als onder licht straalt. Het aansturen van deze ledlampen gaat automatisch via een domotica (= smart home = huisautomatisering) -systeem.

Het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland kent het grootste aantal inwoners van de Hoeksche Waard (meer dan 24.00). Aangezien er geen treinen rijden in dit deel van ons land, hebben veel mensen in Oud-Beijerland een auto. Veel van hen kochten hun wagen bij Opel Kooiman aan de Langeweg 3C. Dealer Kooiman doet al jaren goede zaken. U kunt er terecht voor nieuwe Opels en occasions in alle prijsklassen. Kooiman schakelde Led Design Holland in om te helpen bij de overstap op ledverlichting. De werkplaats werd voorzien van zuinige led’s en er werd geïnvesteerd in professionele terreinverlichting. Ook op donkere en regenachtige dagen straalt het logo op de gevel en zijn de toegangsdeuren van zowel showroom als werkplaats goed te zien.

Wilt u de hulp inschakelen van LDH? Als u het online contactformulier invult, wordt u teruggebeld voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij u thuis of bij Led Design Holland in Breda plaatsvinden.

https://www.leddesignholland.nl