Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Een vertrouwd adres voor letselschadeslachtoffers: Advocatenkantoor Thomas van Dijk

Thomas van Dijk is een letselschadeadvocaat van naam in Den Haag en omstreken. Klanten komen niet alleen uit de hofstad. Ook inwoners van Wassenaar, Leidschendam, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn en Delft weten van Dijk te vinden. Naast het bijstaan van cliënten publiceert en doceert mr. van Dijk veelvuldig. Journalisten vragen om zijn mening en hij is actief op Twitter. Onderwerpen die aan bod komen zijn verjaring regresvordering, first party verzekering en kapitaliseren letselschade. In een van zijn laatste tweets verwijst Thomas naar het artikel ‘Had het Hof, hoewel de schade (nog) niet is vast te stellen, moeten beslissen over de gevorderde verklaring voor recht dat onrechtmatig is gehandeld?’. Dit stuk is geschreven door Jerre de Jong, senior advocaat op de sectie Cassatie bij Pels Rijcken. In een andere tweet wijst Thomas van Dijk op ‘Miljoenen mondkapjes die aan ziekenhuizen werden aangeboden, deugden niet.‘ Iedere boef drukte er een FFP2-label op’ van Marten van de Wier. Van de Wier, verslaggever gezondheid & zorg, schreef dit verhaal voor dagblad Trouw.

Thomas van Dijk is LSA aangesloten. LSA advocaten moeten aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen voldoen. Die voorwaarden zijn op diverse manieren gewaarborgd. Een LSA-advocaat moet de universitaire studie Rechten afgerond hebben. Hij heeft minimaal 5 jaar ervaring in de advocatuur en deed met succes examen voor de postdoctorale, eenjarige opleiding Personenschade bij de Grotius Academie. Een bij de LSA aangesloten meester in de rechten besteedt per jaar minstens 500 uur aan letselschadezaken. LSA-advocaten houden de actuele stand van zaken op hun vakgebied bij door het volgen van bij- en nascholingscursussen. Ze worden op verschillende manieren getoetst:

–        ieder jaar ten overstaan van het bestuur van de LSA;

–        tijdens audits – georganiseerd door de LSA – door onafhankelijke derden;

–        tijdens intervisiemeetings van de LSA.

Wilt u van Dijk volgen op Twitter? U vindt ‘m via @letselschadetom. Heeft u een vraag en wilt u snel een deskundig antwoord? Het Whatsapp nummer van Thomas is +31 6 22032929. Om uw zaak aan te melden kunt u het best even bellen (+31 (0) 79 323 9558) of een mail sturen (t.vandijk@advocaatvandijk.nl).

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/