De afwas. Het hoort erbij. Zeker in restaurants, hotels of bijvoorbeeld zorginstellingen. Gelukkig hoeft het niet allemaal met de hand en zijn er professionele vaatwassers voor het servies in de horeca en zorg. Er zijn verschillende type vaatwassers verkrijgbaar bij een horeca groothandel non food. Maar hoe kiest u nu de juiste vaatwasser voor uw situatie? De grootte en inrichting van uw bedrijf hebben invloed op de keuze. Zoals hoeveel plek heeft u om een vaatwasser te plaatsen. En hoeveel korven moet u afwassen? Maar er zijn nog meer zaken die van belang zijn. Hoe werkt een horeca vaatwasser?Deze machines werken op hoge temperaturen en met kracht. Hierdoor is de vaat sneller klaar. Vaak binnen een paar minuten. Er zijn verschillende type vaatwassers:
Waar kun je een vaatwasser plaatsen?Het is mogelijk om een horeca vaatwasser onder de bar te plaatsen. Zo kunt u meteen de gebruikte glazen snel afwassen en weer pakken. Om te voorkomen dat uw personeel steeds moet bukken zijn er onderstellen die u onder de vaatwasmachine kunt monteren. Hoe kies ik de juiste vaatwaskorf?Het is belangrijk dat het water makkelijk door de korf heen kan stromen. En dat u glazen schuin kunt zetten. Zodat ze goed drogen. Bij de keuze van een vaatwaskorf is het belangrijk om te weten welk type horeca servies het meest gebruikt wordt. Dit speelt namelijk een rol bij de indeling van de korf. Want u kunt voor basiskorven kiezen maar ook voor speciale korven zoals:
Bestekkorven zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn er staande bestekkorven maar ook varianten waarin u het bestek liggend kan sorteren. Hoe voeg ik het vaatwasmiddel toe?Van vaatwastabletten tot glansspoelmiddelen. Bij de keuze van de vaatwasser speelt het doseringssysteem van de vaatwasmiddelen ook een rol. Om niet bij elke wasbeurt vaatwasmiddel te hoeven toevoegen hebben de meeste professionele vaatwassers een dispenser. Die automatisch de juiste hoeveelheid doseert. U hoeft dan alleen een jerrycan met vaatwasmiddel aan te sluiten. Hoe maak je een horeca vaatwasser schoon?Was de zeven dagelijks. De wasarmen en sproeiers moeten wekelijks schoongemaakt worden. En vergeet niet om uw horeca vaatwasser regelmatig te ontkalken. Hiervoor zijn speciale middelen verkrijgbaar.
|
https://facilitytradegroup.nl |