Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Houten gevelbekleding heeft een natuurlijke uitstraling

Zoekt u onderhoudsvrije gevelbekleding die uw pand een natuurlijke uitstraling geeft en bovendien de isolatiewaarde verhoogt? Dan denkt u misschien dat dit een onmogelijke opgave is, maar niets is minder waar. De houten gevelbekleding van Platowood voldoet aan al deze eisen en heeft u bovendien nog veel meer te bieden. Het hout geeft een mooie, warme uitstraling aan uw pand en zorgt tegelijkertijd voor een kleine besparing op uw energiekosten dankzij de hoge isolatiewaarde. Bovendien heeft u hier weinig werk aan, want het hout van deze aanbieder is onderhoudsarm. Op die manier geniet u van een prachtige gevel, zonder dat u hier wat voor hoeft te doen.

Natuurlijk hout van uitstekende kwaliteit gaat jaren mee

Het hout van Platowood heeft niet alleen een natuurlijke uitstraling en isolerende werking. Het is ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Dit merkt u onder andere in de lange levensduur en de stabiliteit. Waar u het ook aanbrengt; het hout zal zeker de gewenste vorm behouden. Daarnaast is het hout van deze specialist duurzaam geproduceerd. Dat wil zeggen dat het meer CO2 vasthoudt dan dat er bij de productie wordt uitgestoten. U maakt dus een ontzettend milieuvriendelijke keuze wanneer u voor houten gevelbekleding van dit bedrijf kiest.

Vraag direct een offerte aan of informeer eerst naar de mogelijkheden

Wilt u het hout van Platowood gebruiken om prachtige houten gevelbekleding aan te leggen? Neem dan contact op met deze specialist om de mogelijkheden te bespreken. De vriendelijke medewerkers vertellen u graag meer over uw opties en voorzien u van advies om u te helpen bij het maken van uw keuze. Ook beantwoorden ze al uw vragen en stellen ze desgewenst een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies wat de gevelbekleding zal kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

https://www.platowood.nl/