Aggiez.nl
Image default
Woningen

Kozijnen ramen

 

Hoeveel kost een kunststof raam en waar hangt de prijs van af?
Als u van plan bent een appartement, cottage, kantoor te glazuren, is het handig om te weten wat de reden is voor het prijsbereik voor raamprofielen. Een standaardraam in ons land kost 6 tot 12 duizend roebel. De kosten worden beïnvloed door de afmetingen van het product, de configuratie, de afwerking en de uitrusting. In typische huizen zijn de maten meestal gestandaardiseerd, maar wijken ze vaak af van de ontwerpen. Voordat u beglazing bestelt, moet u een professionele meter bellen voor nauwkeurige metingen.

Kunststof raam.

Wat bepaalt de prijs van ramen in een appartement?
Dimensies.
Het heeft geen zin om de markt te volgen en erachter te komen hoeveel het kost om een ​​raam te installeren als u de geschatte afmetingen van de opening niet kent. Een miniatuur datsja-raam zonder vensterbank en hellingen is veel goedkoper dan een groot raam met drie vleugels in “stalinka”. De logica is simpel: hoe groter het raam, hoe hoger de prijs.

Functionaliteit.
Flappen kunnen zijn:

doof – helemaal niet openen;
draaibaar – standaard openen en sluiten;
uitzwaaien – bovendien achterover leunen.
Functionele producten zijn duurder, dat wil zeggen, de goedkoopste zijn doof. Daarom gaat bij budgetbeglazing in dubbele ramen een van de luiken niet open. Bij tricuspiden is het ook aan te raden om het middelste element doof te maken.

Het aantal bladeren is rechtevenredig met de kosten van het raam. Niet elk raam met een paar vleugels wordt omgebouwd tot een enkele vleugel om geld te besparen. Er zijn beperkingen aan de grootte en het gewicht van de vleugels.
Profielklasse en zijn eigenschappen. Breed plastic heeft een hogere kamer en prijs. Fabrikanten bieden zowel goedkopere als duurdere modellen profielsystemen aan. Ze zijn geclassificeerd als A- of B-klasse, afhankelijk van de dikte van de buitenmuur. Als dat langer is dan 3 cm, voor je ligt A-klasse plastic.
Vensterbank Hardware-opties. Een functioneler raam heeft microventilatie, een kam, kindersloten en andere elementen. Extra functies hebben invloed op de kosten en verbeteren tegelijkertijd de eigenschappen van beglazing aanzienlijk, verhogen het comfort. En het is beter om niet te beknibbelen op gemak.
Hellingen. De hellingen zijn afgewerkt met een van de twee methoden: ze monteren PVC-sandwichpanelen of gipsplaat om te schilderen. De tweede oplossing is duurder. De eerste is praktischer en gaat langer mee.
Vensterbank. De meest voorkomende en verkrijgbare PVC vensterbank. De duurste kan massief hout zijn.
Hoeveel kost het om een ​​raam te plaatsen?
Er is maar één exacte manier om erachter te komen hoeveel het kost om een ​​raam te installeren. Om dit te doen, moet u de meter van het raambedrijf bellen. Alle andere berekeningen die zonder een wizard worden uitgevoerd, geven slechts een globaal idee van hoeveel het kost om een ​​venster te wijzigen.

Hoeveel kunststof ramen met installatiekosten zijn, kunt u pas achterhalen na het uitvoeren van professionele metingen en berekeningen met behulp van speciale software. De exacte berekening wordt uitgevoerd door de manager van het raambedrijf dat als aannemer is geselecteerd.

Kozijnen ramen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/