Aggiez.nl
Image default
Woningen

Karpetten voor zowel woningen als kantoorpanden

Karpetten zijn een belangrijk onderdeel van elk interieur. Het woonaccessoire is niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamer, maar ook in bijvoorbeeld kantoorpanden kom je ze steeds vaker tegen. Dat komt doordat een vloerkleed een warme, gezellige en vrolijke uitstraling heeft. Daarnaast voelt het kleed heerlijk zacht aan aan de voeten, wat het wooncomfort vergroot. Genoeg redenen dus om een vloerkleed aan te schaffen. Maar waar vind je nu mooie, kwalitatieve kleden in verschillende stijlen? Dat is bij Kaatz! Deze webshop heeft een hippe, stoere en mooie collectie aan vloerkleden. De meeste van deze kleden zijn van Scandinavisch design, maar ook voor kleden van Hollandse en Spaanse bodem zit je hier goed.

Kies voor maatwerk

Naast de ruime collectie aan vloerkleden kun je bij Kaatz ook karpetten op maat laten maken. Dit betekent dat je zelf de maat kunt bepalen, zodat het kleed gegarandeerd past in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoorpand. Zeker wanneer je een kleinere ruimte hebt waarin een standaardmodel mogelijk niet past, is het aan te raden om voor maatwerk te kiezen. Bij deze specialist ben je hiervoor in goede handen. Ze hebben jarenlange ervaring met maatwerk vloerkleden en zorgen dat jouw wensen centraal staan. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van hun gratis stalenservice. Dit betekent dat je van elk karpet een staal kunt aanvragen en deze in jouw ruimte kunt testen. Zo zie je direct hoe de kleur en stijl past binnen het interieur.

Bekijk het aanbod online of neem contact op

Of je nu een minimalistisch, modern of vintage interieur hebt; bij Kaatz vind je gegarandeerd het juiste vloerkleed! Bekijk het aanbod aan karpetten online of neem contact op voor meer informatie. Deze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden van maatwerk en voorzien je van persoonlijk advies. Je vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.kaatz.nl/