Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Vraag een offerte aan voor een vergunningsvrije dakkapel

Een dakkapel kan ontzettend veel voor de ruimte en lichtinval in uw woning doen. Het vervelende aan het plaatsen van een dakkapel is dat er in veel gevallen een vergunning moet worden aangevraagd. Hiervoor heeft BASkapel dé oplossing ontwikkeld met een vergunningsvrije dakkapel. Door zijn speciale eigenschappen kan deze zonder vergunning en zonder enig probleem worden geïnstalleerd, ook aan de voorzijde en aan de straat grenzende dakdelen. De dakkapel die u bij dit bedrijf aanschaft, is voorzien van VELUX dakramen waardoor er een fraaie lichtinval ontstaat. Ook creëert het meer ruimte. De vergunningsvrije dakkapel is verkrijgbaar in diverse soorten en maten en doordat dit bedrijf deze prefabriceert, is deze binnen een dag geplaatst.

Alle voordelen van deze dakkapel

De mogelijkheden zijn over het algemeen zeer uitgebreid, maar wel wordt u aangeraden om vooraf te checken bij uw gemeente of er eventuele beperkingen worden opgelegd. Ervan uitgaande dat dit niet het geval is, profiteert u wellicht al snel van alle voordelen van deze vergunningsvrije dakkapel, zoals:

  • Schuine vensters zorgen voor een mooiere lichtinval dan bij een standaard dakkapel
  • U bepaalt zelf welke maat u wilt, dit is afhankelijk van de gekozen VELUX ramen
  • De dakkapel is minimaal uitgevoerd met HR++ glas
  • Upgrades zijn mogelijk, zoals zelfreinigend glas, veiligheidsglas, extra isolerend glas en extra geluiddempend glas
  • Hoge isolatiewaarde

Profiteer binnenkort al van uw nieuwe dakkapel

Wilt u binnenkort al profiteren van alle voordelen die deze vergunningsvrije dakkapel van BASkapel u biedt? Kunt u niet wachten tot u meer licht en ruimte in de kamer heeft? Ga dan direct naar de website, vraag een offerte aan of stel uw eventuele vragen via een van de contactmogelijkheden. De ervaren professionals staan snel voor u klaar en vertellen u alles over dit topproduct én over de vele mogelijke van VELUX dakvensters. U kunt dit bijvoorbeeld combineren met raamdecoratie en zonwering. Ontdek het allemaal!

https://www.baskapel.nl/