Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Aan de hand van payrolling geef je taken uit handen

Aan de hand van payrolling geef je taken uit handen

Heb je een eigen bedrijf met redelijk wat werknemers in dienst? Dan heb je vast veel taken erbij gekregen. Taken omtrent medewerkers kunnen namelijk veel tijd in beslag nemen, waardoor jij niet meer toekomt aan de taken die echt belangrijk voor je zijn, en die je echt leuk vindt. Gelukkig bestaat payrolling. Een payroll organisatie neemt taken uit handen, en heeft als ware de werknemers onder contract. Maar, jij blijft wel de werkgever! Ideaal dus! Wil je hier meer over weten? Lees deze blog dan snel door. Wij vertellen hier namelijk meer over.

Payrolling voor jouw bedrijf

Payrolling is de ideale oplossing als je tijd te kort komt en dat jij weer echt toekomt aan de taken die al een hele tijd op de stapel liggen. Maar voor dat je een organisatie in huurt is het wel zo prettig dat je weet wat het inhoudt. Gelukkig heeft payrolling heeft een eenvoudige definitie; het is het uit handen geven van de verplichtingen die horen bij het werkgeverschap. Dit gebeurt door middel van een opdrachtovereenkomst tussen een payrollbedrijf en de feitelijke werkgever. Hierbij wordt de salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap overgedragen aan het payrollbedrijf. Officieel staat een werknemer dan op de loonlijst van een payrollbedrijf, die het vervolgens uitleent aan een inlenend bedrijf.

Er zijn ook voordelen voor je werknemers

Er zijn natuurlijk niet alleen voordelen voor de werkgever maar ook voor de werknemers:

  • Je krijgt op tijd je salaris, op een correcte wijze. De core business van payrollbedrijven is salarisadministratie, dit hebben ze daarom altijd op orde.
  • Je hebt zekerheid. Ook bij ziekte en vakantiedagen word je door het payrollbedrijf doorbetaald.
  • Je krijgt hetzelfde loon. Het mag volgens de wet niet uitmaken of je via een payrollbedrijf of direct voor het bedrijf werkt. Je salaris wordt er dus niet anders van.

Een bedrijf wat wij aanraden is Payroll Select Bij deze partij kan je terecht voor diverse payroll activiteiten. Neem eens een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over payrolling? Neem dan gerust een kijkje op de website! Hier staat namelijk meer informatie op. Kom je er niet uit? Of heb je een vraag? Schroom dan niet en neem gerust contact op met een van de specialisten. Ze helpen je graag verder om alle vragen te beantwoorden.

 

 

https://www.payrollselect.nl/