Aggiez.nl
Image default
Kinderen

Siliconen slabbetjes en ander baby bijtspeelgoed uit onze webshop

Onze baby bijtspeelgoed webshop biedt verschillende babyproducten aan, waaronder ook siliconen slabbetjes. Deze siliconen slabbetjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het voordeel van de siliconen slabbetjes is dat deze makkelijk het voedsel van je baby opvangen en vervolgens ook weer makkelijk schoon te maken zijn. Wanneer je kiest voor een siliconen slabbetje uit onze baby webshop, weet je zeker dat je een veilig en duurzaam product koopt. De slabbetjes zijn namelijk volledig vrij van schadelijke stoffen en dus niet gevaarlijk voor je baby.

Voedselveilige siliconen slabbetjes

De siliconen slabbetjes voor je baby zijn gemaakt van voedselveilige siliconen. De slabbetjes zijn BPA-vrij en bevatten ook geen ftalaten. Door middel van de juiste kwaliteit voor onze baby bijtproductenzijn ook deze siliconen slabbetjes multifunctioneel. Ze kunnen gewassen worden in de vaatwasser en nemen ook geen vocht op. Op deze manier kan je baby op het slabbetje blijven bijten en sabbelen tijdens het eten, zonder dat dit voor gevaar zorgt.

Creëer een veilig babydiner met onze siliconen slabbetjes en eetbordjes

Naast de siliconen slabbetjes hebben we ook siliconen bordjes in het assortiment. Ook deze siliconen bordjes zijn uiteraard 100% voedselveilig. Naast dat de bordjes ook BPA en andere weekmakers vrij zijn, zijn ze ook voorzien van een zuignap aan de onderkant. Op deze manier kan het bordje niet wegglijden tijdens het eten en kan je baby ook niet zwaaien met het eten. Het bordje kan gewassen worden in de vaatwasser en is ook geschikt voor zowel de magnetron, oven en vriezer. De siliconen eetbordjes zijn identiek aan de bijtfiguren van ‘The Cotton Cloud Shop’ uit Duitsland. De siliconen slabbetjes, in combinatie met de siliconen eetbordjes uit de Baby bijtspeelgoed webshop, zorgen samen voor een praktisch en veilig babydiner. Door middel van het materiaal zijn de siliconen producten ook bijtproef voor je baby.  

https://www.babysenbijters.nl/