Aggiez.nl
Image default
Kinderen

Nieuwe kinderkledingstijlen voor het komende jaar

Met elk jaar nieuwe trends in de kledingindustrie, kan het moeilijk zijn om de nieuwste stijlen bij te houden. Als ouders en verzorgers is het jouw taak om je kinderen op de hoogte te houden van de hipste looks – en nog belangrijker, hoe je ze op de juiste manier kunt stylen! Gelukkig zou je, door zorgvuldig onderzoek te doen naar trends die de afgelopen jaren populair zijn geweest, en door kennis te nemen van wat nu hot is, in staat moeten zijn om te voorspellen welke kledingstijlen volgend jaar het meest in de mode zullen zijn.

 

De toekomst van babykleding

De kleding voor baby’s verandert altijd met de trends en om bij te blijven met wat ouders zoeken. Het eerste waar je altijd op moet letten bij het kopen van een baby is het seizoen – baby’s in de winter hebben dikkere, warmere kleding nodig, terwijl baby’s in de lente en zomer dunnere, koelere kleding zullen dragen.

De tweede overweging is geslacht – dit is belangrijk omdat het van invloed is op hoe kleding wordt gemaakt. Het is daarom ook belangrijk op te merken dat baby’s snel groeien, dus het kan moeilijk zijn om outfits te vinden die goed werken, omdat ze tegen het einde van de week vaak te groot of te klein zijn.
Over het algemeen zou je eenvoudiger kleding moeten kopen waarin je baby gemakkelijk kan bewegen en die geen knopen of ritsen heeft.

 

De toekomst van peuterkleding

We voorspellen dat overalls volgend jaar weer helemaal in de mode zullen zijn. Je hebt waarschijnlijk beroemdheden als Kylie Jenner, Kanye West en Miley Cyrus ze op sociale media zien dragen. Ze zijn weer helemaal in de mode dankzij vintage-geïnspireerde collecties van merken als Levi Strauss & Co., dat al sinds 1847 bestaat. Merken als Levi’s en American Eagle Outfitters zijn zelfs begonnen met het verkopen van hun eigen versies van deze tijdloze stukken!

 

De toekomst van schooluniformen

Mode evolueert altijd, en volgend jaar kunnen kinderen rond deze tijd compleet andere kleding dragen dan naar school. Maar hoe zouden die kleren eruit kunnen zien? We hebben contact gezocht met enkele grote namen in kindermode en kregen hun voorspellingen voor de toekomst van kinderkleding.

Met de trends uit de jaren 90 die terugkomen, zou het logisch zijn dat uniformen veel van die elementen zouden bevatten, zegt Kristi Ducharme, senior vice-president bij Carter’s Inc., ‘s lands grootste baby- en peuterkledingbedrijf. We zien een heropleving van felle kleuren zoals neonroze en meer statement pieces.
Kinderen worden ook onafhankelijker en expressiever met hun stijl, dus uniformen kunnen dat ook weerspiegelen.

De toekomst van kinderbovenkleding

 

Nu we het nieuwe jaar ingaan, is het daarom ook belangrijk om in de gaten te houden wat populair zal zijn bij kinderen. Enkele trends die opkomen zijn stripfiguren, geometrische vormen en slogans. Deze drie stijlen zouden op de radar van elke ouder moeten staan ​​en ze kunnen zelfs worden gemixt en gematcht om een ​​look te creëren die perfect is voor elk kind.
Elk jaar maken kinderbovenkleding een grote sprong voorwaarts in zowel stijl als functie. Ouders moeten goed op dit gebied letten, omdat kinderen kledingstukken nodig hebben die warmte en comfort bieden, ongeacht het weer.

De toekomst van meisjesjurken

Meisjesjurken zijn een stijl die momenteel erg trendy is en het ziet ernaar uit dat deze ook volgend jaar populair zal blijven. Ontwerpers halen inspiratie uit veel verschillende dingen wanneer ze jurken ontwerpen. Van films tot actuele trends, ontwerpers gebruiken allerlei inspiratie om nieuwe stijlen te bedenken. Het wordt interessant om te zien wat ze volgend jaar in petto hebben voor meisjesjurken!

 

De toekomst van jongensoverhemden

Traditionele button-down overhemden maken een comeback. Jongens willen het gevoel hebben dat ze niet alleen kleding dragen, maar ook gekleed gaan en er verzorgd uitzien. – Het Dad-shirt wordt dit jaar groot. Deze look leent van klassieke herenoverhemden met een meer ontspannen pasvorm en is perfect voor school- of werkkleding. – Grafische t-shirts worden dit jaar weer groots. Met zoveel verschillende afbeeldingen en ideeën die er zijn, kunnen jongens kiezen wat ze op hun shirt willen in elke stijl of vorm die hen aanspreekt. – Gewassen denim shorts zullen ook dit jaar weer hun opwachting maken, nog een throwback uit de jaren ’90 die nooit helemaal is verdwenen, maar terug is om te blijven!

Lees ook:

https://kleertjeskind.nl

https://modebaby.nl

https://lytl.nl