Aggiez.nl
Image default
Kinderen

Worden de kosten vergoed als je je kind naar de opvang brengt?

Moet jij elke dag gaan werken en is dan je kind alleen thuis? Wat kan ik dan allemaal doen. Jij kunt je kind naar de kinderopvang brengen. Je kind wordt daar goed verzorgd en gaat een leuke tijd hebben. Ze doen leuke activiteiten en eten gezond. De kosten kunnen deels vergoed worden. Het hangt af van de inkomen van een ouder. hoeveel kinderen er zijn en het hangt af van de ouder die het minst werkt. Er is ook een maximumtarief dus je kunt niet te veel vergoeding krijgen. De kinderopvang heeft 4 plekken waar jij je kind naartoe kunt gaan brengen. Ze hebben in totaal meer dan 500 kinderen die bij hun komen maar er is nog altijd meer plek over!

Openingstijden

De openingstijden van de nablijf is van kwart over vijf in de ochtend tot kwart over 6. Je kunt voor je werk je kind afgeven en nadat je hebt gewerkt kun jij weer je kind ophalen. Je kind krijgt daar genoeg aandacht en ze krijgen genoeg tijd om buiten te spelen. De airco doet het goed en elke dag wordt het gebouw goed opgeruimd en schoongemaakt. Ze hebben meer dan 35 medewerkers die de kinderen kunnen helpen met hun problemen en die de hele dag met hen doorbrengen. 

Proefdag

Weet jij nog steeds niet of jij je kind naar de opvang wilt gaan brengen? Je kunt voor een dag mee gaan kijken of jij het wel een goede kinderdagverblijf hebt gevonden. Je kunt telefonisch contact opnemen met de kinderopvang en dan kun jij gaan vragen voor een proefdag. Ze gaan aan jou uitleggen wat zij doen op een dag en wat ze de kinderen allemaal leren. De kinderen doen speelse en leerzame activiteiten, zodat ze elke dag ook allemaal leuke dingen gaan leren voor bijvoorbeeld na de dag.