Aggiez.nl
Image default
Financieel

De waarde weten voordat je koopt

Wanneer je jouw bedrijfspand wil verkopen, of op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand, is het belangrijk om hierin ondersteund te worden door vastgoedadviseurs. Om te voorkomen dat je te veel of te weinig betaalt, moet je weten wat de waarde van het pand is. Hiervoor kun je een taxatie commercieel vastgoed Akkrum laten uitvoeren. Er wordt dan naar verschillende aspecten van het pand gekeken en vervolgens wordt de waarde van het pand bepaald. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de staat van het pand, hoe makkelijk het te bereiken is en wat er zoal in de omgeving te vinden is. 

Bedrijfspand verkopen

Ook als je jouw pand wil verkopen of verhuren, is het van belang om de waarde te laten bepalen door middel van een taxatie commercieel vastgoed Akkrum. Op deze manier kun je de potentiële huurders of kopers goed informeren en weten zij waar ze aan toe zijn. Voor het verkopen van een bedrijfspand zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste moet je bepalen voor welke doelgroep het pand bedoeld is. Wil je dat er starters of een jong en groeiende onderneming in komen te zitten? Of wil je graag de zekerheid van een groter bedrijf?

Ten tweede moet je bedenken onder welke condities je het pand het beste kunt aanbieden. De taxateurs maken een uitgebreide analyse van al deze factoren tijdens hun taxatie, zodat jij je pand succesvol kunt verhuren.