Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Koop uw industriële kroonluchter in deze lampenwinkel in Nuland

Woont u in de omgeving van Den Bosch en zoekt u een industriële kroonluchter in Nuland? In Oss vindt u het atelier Kroonjuweel van Eric en Linda. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van kroonlampen en andere verlichting. Hun stukken zijn steeds uniek. Ze worden dan ook met de handgemaakt waardoor de experten extra aandacht hebben voor de kleinste details. Een kroonluchter van Kroonjuweel is steeds subliem afgewerkt. Ondanks dat Eric en Linda gedurende hun carrière al heel wat lusters vervaardigd hebben, blijven ze steeds authentieke lampen maken. Hun favoriet product is koper, aangezien het een metaal is dat warmte en sfeer brengt in uw woning. Daarnaast krijgt uw interieur ook een luxueuze uitstraling.

Breng je eigen idee mee

Heeft u zelf een stijlvol idee voor een industriële kroonluchter of andere verlichtingsobjecten? Eric en Linda luisteren graag naar al uw wensen. Indien gewenst, komen zij met veel plezier langs in uw woning om de sfeer op te snuiven en de stijl van uw interieur te ontdekken. Op die manier weten ze perfect wat uw verwachtingen zijn en maken ze wondermooie kroonlampen die helemaal in harmonie is met de rest van uw huis. U kunt hen ook raad vragen over het lichtplan van uw woning. Aangezien ze intussen echte specialisten geworden zijn in verlichting, kunnen zij u helpen met deskundig advies. Mooie verlichting op de juiste plaatsen zorgt namelijk voor een sfeervol en warm huis waar iedereen zich welkom voelt.

Ontdek exclusieve kroonlampen

Wilt u graag meer weten over atelier Kroonjuweel in Oss, nabij Rosmalen? U kunt elke zaterdag langsgaan in het atelier of een afspraak maken voor een ander tijdstip. De medewerkers geven u dan met veel plezier meer uitleg bij hun verlichtingsobjecten en beantwoorden uitgebreid al uw vragen over kroonlampen of een industriële kroonluchter. Neem dus snel contact op met het atelier in de omgeving van Den Bosch. Alle gegevens zijn terug te vinden op de website van Kroonjuweel.