Aggiez.nl
Image default
Beauty en verzorging

Lijst van actieve ingrediënten in huidverzorging

Glycolzuur, afkomstig van suiker, is een krachtig exfoliërend zuur dat werkt om de buitenste laag dode huidcellen te verwijderen en de verbindingen tussen dode huidcellen te verbreken, waardoor de huid er gezonder uitziet. De voordelen zijn onder andere het verhelderen en egaliseren van verkleuringen, het stimuleren van collageen en elastine, anti-aging door het verhogen van de hyaluronzuurproductie in de huid en het verzachten van fijne lijntjes, en het verfijnen van de huidtextuur. Melkzuur, een derivaat van melk, is een zachte chemische peeling die helpt de waterverbindingen tussen dode huidcellen te verbreken, waardoor ze losser worden en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Het helpt hyperpigmentatie en andere tekenen van zonneschade zoals ouderdomsvlekken te vervagen, acne (inclusief acnelittekens) te verbeteren, poriën te verfijnen en mee-eters te verminderen, en rimpels te bestrijden als anti-aging oplossing.

Wat zijn de voordelen van geselecteerde ingrediënten in Koreaanse skincare, en waarom zou je je zorgen maken over wat er in een product zit en op het etiket staat? We beginnen met een opsomming van de actieve ingrediënten in huidverzorgingsproducten en leggen uit hoe ze uw huid ten goede komen. Er zijn veel verschillende trends die in de loop der tijd komen en gaan, maar de trend om Vegan skincare en actieve ingrediënten in schoonheidsproducten te gebruiken is al geruime tijd een voortdurend fenomeen. De belangrijkste reden waarom je je moet bekommeren om wat er in je product zit, is dat deze ingrediënten om een specifieke reden gekozen zijn. Je zou geen oogcrème met SPF of zonnebrandcrème willen gebruiken als je op zoek bent naar een gerichte aanpak, omdat zonnebrandcrème meestal beter werkt op gebieden met een hoge blootstelling, zoals je gezicht. Dat wil niet zeggen dat het niet werkt op andere delen van uw lichaam! En er is niet één soort ingrediënt dat al uw problemen oplost, dus het is belangrijk om naar elk afzonderlijk ingrediënt te kijken en te begrijpen hoe ze samenwerken

Hyaluronzuur is een krachtig ingrediënt dat de laatste jaren veel aandacht heeft gekregen dankzij zijn intense hydraterende eigenschappen en zijn anti-verouderingscapaciteiten. Hyaluronzuur, een natuurlijk in het lichaam voorkomende suiker, is een belangrijk bestanddeel van de huidstructuur. Maar naarmate we ouder worden, beginnen de natuurlijk geproduceerde niveaus van hyaluronzuur af te nemen, wat bijdraagt tot een verlies van de teint en het volume van de huid. Maar een topische toepassing helpt om de zichtbare effecten van het verlies van hyaluronzuur tegen te gaan. Ten eerste houdt het vermogen om water vast te houden en het vochtgehalte van de huid te helpen reguleren, uw huid in balans en gehydrateerd. Ten tweede verbetert hyaluronzuur de veerkracht van de huid. Samen zorgen deze twee functies ervoor dat de huid weer volume en volheid krijgt en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

https://kocosmo.nl/