Aggiez.nl
Image default
Beauty en verzorging

Waar voldoet een goede kapper aan?

Het zoeken naar een kapper in de Rivierenbuurt van Amsterdam is en blijft een lastige opgave. Althans, dat is per persoon verschillend. Het is afhankelijk van de eisen die een persoon aan een kapperszaak stelt. De ene wil graag zonder afspraak naar binnen lopen, terwijl iemand anders op zoek is naar een gezellig gesprek. Het is dus voor iedereen verschillend, maar er zijn zeker wel een aantal factoren waaraan je kan zien of deze kapper een goede keus is. Wat deze factoren zijn zal je snel duidelijk gemaakt worden. Lees je mee?

Kwalitatieve haarproducten gebruiken

Het is belangrijk om te kunnen identificeren of een kapper wel degelijk jouw haar behandelt met producten die bekend staan om hun kwaliteit. Je wilt ten slotte niet dat er een gelletje of een ander middeltje van de Action door je haar heen gaat. Het verzorgen van je haren is namelijk erg belangrijk. Als je binnen komt screen dan eens de omgeving en kijk of er producten staan van Keune, Matrix of van Farouk. Dit zijn allemaal producten van topkwaliteit die jouw haar optimaal kunnen verzorgen.

Er dient goede service verleent te worden

Loop je een kapperszaak binnen en wordt je niet vriendelijk begroet? Dit is een absolute no go. Kom je binnen en wordt je warm ontvangen en krijg je een kop koffie of thee aangeboden? Daar scoren ze punten mee. Zijn de medewerkers ook nog eens sociaal en kan je gemakkelijk terwijl je geknipt wordt een gesprek gaande houden? Puntje erbij. Als je haar tot slot ook nog eens goed wordt geknipt of geverfd, dan zou ik niet langer verder zoeken en van deze kapper jou vaste zaak maken. Het is overigens ook erg fijn als je de mogelijkheid hebt om een afspraak te maken of als je in een impulsieve bui bent, om zonder afspraak naar binnen te kunnen lopen.