Aggiez.nl
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen SkinPen microneedling behandeling

Een van de populaire huidbehandelingen van dit moment is SkinPen. Waarom? Omdat het een zichtbare verbetering oplevert in een relatief korte tijd en volledig veilig is. De hersteltijd is kort waardoor je meerdere behandelingen in relatief korte tijd achter elkaar kunt plannen en dus eerder je gewenste resultaat kunt behandelen – zonder risico’s of huidreacties. Ideaal dus voor mensen met een gevoelige huid!

De naaldjes van de SkinPen zijn heel secuur en gemaakt van chirurgisch staal en dus harder en gladder dan bij andere microneedling systemen. Deze naaldjes zijn dus minder verfijnd en kunnen daarom ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen opleveren. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes.

Hoe werkt de SkinPen behandeling?

De superkleine naaldjes van SkinPen microneedling worden middels een vibrerende werking op de huid die samen microkanaaltjes maken. Door de huid op micro niveau te ‘verwonden’ kunnen we het natuurlijke herstelproces activeren van de huid, dat wil zeggen de groei en helende factoren die collageen en elastina aanmaken. Hierdoor wordt de huid weer steviger, voller en egaler van kleur. Bij de volgende indicaties is een SkinPen microneedling behandeling uitermate geschikt:

  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae of striemen
  • Vergrote poriën

De voordelen van SkinPen

Bij BodySilk laser- en huidkliniek maken we gebruik van de beste apparaten en bewezen technieken voor effectief resultaat. Daarom werken we ook met de officiële SkinPen apparaat die een stuk verder gaat dan traditionele microneedling systemen. De voordelen van SkinPen is dat het internationaal een FDA keurmerk heeft veiligheid. En dat betekent dat het voldoet aan meer dan 90 kwaliteits- en veiligheidseisen, waarbij veiligheid voor de huid altijd centraal staat.

Bovendien heeft SkinPen behandeling en geen last van het seizoen omdat je deze behandelingen het heel jaar door kunt uitvoeren. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld laserbehandelingen die bij voorkeur niet in de zomer uitgevoerd worden vanwege de zon. Tot slot is de behandeling heel veilig om het apparaat een vaste naalddiepte automatisch bewaakt en nooit dieper prikt dan vereist.

Is de behandeling pijnlijk?

Bij BodySilk laserclinic ervaren we dat onze klanten de SkinPen behandeling niet als heel pijnlijk ervaren. Uiteraard voel je wel dat er iets gebeurd. Het is eerder te vergelijken met een licht pijnsensatie dan daadwerkelijke pijn. Er zal ook geen bloed vloeien bij de behandeling, dus daar hoef je je ook geen zorgen om te maken.

Wat kost een behandeling?

Afhankelijk van jouw huidwens en huidindicatie adviseren onze huidspecialisten je graag over de aantal behandelingen. Een losse SkinPen behandeling bedraagt €195,- per behandeling. Voor het mooiste resultaat raden wij de behandeling aan in kuurverband, uiteraard met een korting per behandeling.

  • 1 behandeling €195,-
  • 3 behandelingen €175,- per behandeling
  • 6 behandelingen €150,- per behandeling

Wist je dat…?

Microneedling wordt vaak uitgevoerd in het gezicht. Naast de behandeling in het gelaat, kunnen we ook andere lichaamsdelen behandelen, zoals een rug waar vroeger veel acne heeft gezeten of (operatie)littekens. De werkwijze is verder hetzelfde.

https://www.bodysilk.nl/